Mari Edvardsen
Mari Edvardsen

Jakten-Mari ble fridd til på julaften

– Fikk hakeslepp da Dag gikk ned på kne.

Mari Edvardsen dumpet bonden Jostein Sundby på TV. Edvardsen hadde ikke fått de riktige følelsene for Sundby, og valgte å bryte kontakten.

Etter dette fant hun igjen sammen med sin eks-samboer Dag Olsen.

Fridde på julaften

Nå skal de to gifte seg, etter at Dag fridde på julaften, skriver Se og Hør.

– Julaften ble litt annerledes enn jeg hadde trodd. Først fikk jeg en DAB-radio, så et par ski. Da alle gavene var åpnet, fikk jeg hakeslepp da Dag gikk ned på kne og fridde til meg. Jeg sa ja med en gang, sier Mari til ukebladet.

Mari fastholder også at hun gleder seg til å stå brud, og har i romjulen flyttet tilbake til huset hvor hun tidligere bodde sammen med Dag.

Blåbærbonden gratulerer

I «Jakten på kjærligheten» var Mari Josteins utkårede.

I etterkant har blåbærbonden blitt kjæreste med tidligere Jakten-deltaker Grete Nordengen. Grete var med i TV-serien i fjor da hun ble bonde Calle Breens utvalgte, men det ble ikke kjærlighet mellom de to.

Mari og Jostein har ikke kontakt med hverandre i dag.

Etter at Jostein gikk ut i media og hevdet at han var redd for slåsskamp mellom frierne Mari Edvardsen og Gry Kristoffersen, valgte Mari å bryte kontakten.

– Det var veldig stygt gjort av Jostein. Han er den eneste som kunne avkrefte, så hvorfor gjorde han ikke det? har Mari Edvardsen uttalt til «God kveld Norge».

Rett før jul kunne «God kveld Norge» også avsløre at hun valgte å sende tilbake diamantsmykket Jostein ga henne.

På tross av uenighetene, uttaler Jostein nå til Se og Hør at han ønsker Dag og Mari lykke til.