John Aldridge (Foto: Sky Sports/)
John Aldridge (Foto: Sky Sports/)

Aldridge mener det ser mørkt ut for Hodgson

Den tidligere Liverpool-spissen forventer bedre enn det Roy Hodgson har levert.

Liverpool-ledelsen skal være i gang med å vurdere manager Roy Hodgsons fremtid i klubben, men ingen avgjørelse er tatt ennå. Hodgson var på plass på trening torsdag etter onsdagens pinlige bortetap for Blackburn.

– Vi håpet på fremgang
John Aldridge fikk 104 kamper som Liverpool-spiss og scoret 63 mål for scouserne mellom 1987 og 1989. Han mener det ser mørkt ut for Hodgson.

– Det er ikke så mye man kan skylde på. Det har vært noen skader, spillere i dårlig form og stallen er ikke like bra som lagene på topp fire. Men bortsett fra det så forventer man mye mer fra spillerne og bedre resultater. Når klubben er under midten på tabellen og poengfangsten er den dårligste på veldig lenge ser det ikke bra ut. Det har ikke vært særlig fremgang på banen etter at Roy tok over. Det var det vi håpet på, men det har ikke skjedd stort siden han kom dessverre, sier Aldridge.

– Det fungerer ikke
David Fairclough spilte for Liverpool fra 1974-1983. Den tidligere spissen tror ikke Hodgson er rett mann for storklubben fra Anfield.

– Roy er umåtelig stolt over å være Liverpool-manager og han har sagt det flere ganger denne sesongen. Men det fungerer ikke dessverre. Han har ikke fansens støtte og innsatsen på banen er dårlig. De nye eierne vil få Liverpool tilbake der klubben hører hjemme. Jeg bekymrer meg over det jeg ser, og jeg er sikker på at ledelsen vurderer om klubben beveger seg i riktig retning for øyeblikket, sier Fairclough.

Se intervju med Aldridge, Fairclough og Liverpool-fans i videovinduet øverst i saken