becksmontasje
becksmontasje

– FA vil at Redknapp og Beckham skal ta over England

Det engelske fotballforbundet har allerede hatt samtaler med sin drømmeduo.

Ifølge mirror.co.uk skal FA ønske Harry Redknapp og David Beckham som sjef og assistent for det engelske landslaget.

Toppene i fotballforbundet skal ha hatt samtaler med Redknapp og Beckham og gjort det klart at de er ønsket på Wembley når Fabio Capello gir seg i 2012.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

– Definitivt aktuelt
Tottenham-sjef Redknapp (63) skal være ønsket som landslagssjef, mens Beckham (35) blir assistent. Men den langsiktige strategien er at den tidligere Manchester United-helten skal overta som sjef etter Redknapp.

En kilde som har vært tett på samtalene sier:

– Dette er ikke oppspinn, det er definitivt aktuelt.

Beckham skal være interessert i å gå til Tottenham på lån i januar. Dette blir sett på som en diskre måte å teste hvordan Becks og Redknapp samarbeider.

– Det ville vært fantastisk å ha ham her. Som spiller, person og profesjonell holder han høyeste klasse. Han vil være en strålende rollemodell for de unge spillerne, har Redknapp sagt.

Fabio Capello (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)
Fabio Capello (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)

– En langsiktig plan
Midtbanespillerens kontrakt med LA Galaxy går ut i 2012, ett år før Redknapps avtale på White Hart Lane er over. Men Tottenhams styreformann Daniel Levy skal være klar over at det kommer en forespørsel fra FA allerede neste år.

Englands katastrofale innsats i VM i Sør-Afrika skal ha satt fart på planene om noe nytt. Nå skal det være snakk om å planlegge perioder på ti år og ikke fra mesterskap til mesterskap.

– Harrys har vist at han får det beste ut av sine spillere, selv de som bare er middels bra. Davids meritter som spiller og den respekten han har hos fansen og spillerne snakker for seg selv. Dette er en langsiktig plan der David skal overta Harrys rolle. Det er veldig spennende, sier Mirrors mann på innsiden.

Les også: Her er torsdagens Premier League-rykter

Harry ønsker å bli landslagssjef
Begge er fra øst-London, men Redknapp har bare møtt Beckham, som er en venn av hans sønn Jamie Redknapp, noen få ganger.

Galaxy-stjernens kone, Victoria Beckham, skal ha ankommet London torsdag etter at ekteparets tre barn har fått plass på en eksklusiv skole i Hertfordshire utenfor hovedstaden.

Redknapp har tidligere ikke lagt skjul på at han ønsker å bli landslagssjef.

– England har et desperat behov for stabilitet. De erfarne gutta vet hva som skal til og alder er ikke et problem. Det er ikke mulig som engelskmann å ikke ville lede landslaget, har Redknapp uttalt.