Karl Erik Bøhn (Foto: TV 2)
Karl Erik Bøhn (Foto: TV 2)

Bøhn-saken kan ende i retten

Larvik var i møte med Karl Erik Bøhn torsdag, men partene kom ikke til enighet.

Karl Erik Bøhn og LHK møttes torsdag på Grand Hotel i Larvik for å komme til en enighet etter at Bøhn fikk sparken som Larvik-trener 3. januar.

Men partene ble ikke enige og nå vurderer Bøhns advokat, Kenneth André Leren, rettslig forfølging av saken.

Les også: Bøhn forlater Larvik med umiddelbar virkning

– Handler om en sluttpakke
Bøhn synes det er synd at partene ikke ble enige.

– Vi kom ikke til enighet dessverre. Jeg hadde håpet at vi kunne få denne saken ut av verden for det hadde vært det beste for klubben i hvert fall. Jeg lever videre, men klubben får det vanskelig, sier Bøhn til TV 2 Sporten.

Se intervju med Bøhn og Bruun Hansen i videovinduet øverst i saken

– På hvilken måte?

– Det blir jo urolig dessverre, de får jo ikke noe ro rundt den saken her. Det går utover spillere og klubben. Jeg føler meg urimelig oppsagt selvfølgelig og da må jeg bare følge råd fra min advokat. Det handler om en total sluttpakke. De hadde en god mulighet til å bli enig med meg i dag, men valgte å ikke gjøre det. De spiller med sine kort og så står jeg på hva jeg har gjort og tilført denne klubben i ni år. Jeg finner fortsatt oppsigelsen urimelig. Det er ord mot ord og vi er ikke enige.

– Menneskerett å følge den man elsker
Bøhn innrømmer at han var med sin samboer Heidi Løke da hun ble enig med Györ, men han angrer ikke.

– Det er tydelig at Heidi Løke-saken spiller en stor rolle. Jeg var ikke tilstedet under forhandlingene, men jeg var med Heidi til Wien som reisefølge.

Les også: Bøhn frykter forholdet til Løke spilte inn

– Var det uklokt å være med på den turen?

– Nei, det er en menneskerett å følge den man elsker. Jeg står inne for alt jeg har gjort og har rent mel i posen. Jeg hadde ingen annen agenda enn det beste for Heidi, og jeg har alltid ønsket det beste for Larvik. Jeg ønsker fortsatt at Larvik skal vokse og at klubben skal vinne Mesterligaen.

– Mulig at saken havner i retten
Larviks daglige leder Bjørn Gunnar Bruun Hansen håpet på en løsning, men måtte skuffet innse at det ikke skjedde.

– Nei, det er åpenbart trist. Det hadde vært godt for begge parter å kunne legge saken bak seg i dag. Men det var det dessverre ikke rom for, sier Bruun Hansen til TV 2 Sporten.

Les også: Ville fjerne Bøhn i sommer

– Hva ser du for deg videre nå?

– Det er opp til motparten å vurdere, men det er klart at når vi ikke klarte å bli enige i dag så er det mulig at saken havner i retten etterhvert.

For stor avstand
– Hvem kommer til å tjene eller tape på det?

– Det finnes dessverre bare tapere i denne saken.

Les også: Györs president: – Vi har ikke snakket med Bøhn

– Hva synes du om at deres tidligere trener drar dere for retten?

– Det synes vi er trist, men mest trist er den saken vi er oppe i. Den er trist for alle ivolverte og det er ikke bra for noen. Vi kom med et tilbud og Karl Erik kom med et tilbud, men avstanden var for stor mellom de to tilbudene til at det var mulig å bli enige.