Korslaget1024
Korslaget1024

Musikalske gåsehud-opplevelser

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er klart for tredje sesongen av "Det store korslaget". Korslaget vil i år by på sterke historier, musikalske gåsehud-opplevelser og stort lokalt engasjement.

"Det store korslaget" er et program som vekker større lokal interesse og engasjement enn de fleste andre konsepter på TV 2. Og i årets sesong av "Det store korslaget" er hele landet representert. Seerne få oppleve dueller mellom de store regionene; øst mot vest, nord mot sør, og storbykamp mellom Tromsø, Bergen, Trondheim, Kristiansand og Oslo.

"Det store korslaget" handler også om storslått korsang. Og seerne vil få servert musikalske gåsehud-opplevelser og korsang som går utenpå alt vi har presentert tidligere. De seks Korslag-artistene utgjør en flott bukett talentfulle musikere, som strutter av engasjement og musikalsk glede.

Årets Korslag-artister er:

Dag Ingebrigtsen: Trøndersk rocker som er født (1958) og oppvokst i Trondheim. Dag slo igjennom med The Kids i 1980, med hitsangen Hun er Forelska i Lærer'n. Ekte Trondheimspatriot som bl.a står bak Rosenborgsangen (1988). The Kids hadde en gjenforening i 1996 og igjen i 2007.

Torhild Sivertsen: Torhild (født 1963) er mest kjent som vokalist fra 80-tallsbandet Tomboy (1983 - 1991). Hun har sine røtter i Askøy nær Bergen. Var med i Grand Prix Norge i 2007.

Thom Hell: Thom (født 1973) er en singer-songwriter fra Kristiansand. Han har gitt ut tre plater, sist i 2010 med All Good Things. Han har også vunnet 2 Spellemannspriser, Årets populærkomponist og Årets mannlige artist, begge i 2008.

Lisa Stokke: Lisa (født 1975) er en norsk skuespiller og sanger fra Tromsø. Hun er mest kjent for hovedrollen hun gjorde i 'Mamma Mia' på West End i London - hvor hun i løpet av et år gjorde rundt 400 forestillinger! I 2010 opptrådte hun i sin egen TV-dokumentar Lisa Goes To Hollywood, som portretterer hennes jakt på en rolle i Hollywood. Serien ble sendt på NRK.

Erik og Kriss: Erik og Kriss (født 1983) er en norsk rappduo som regnes blant Norges mest populære artister innen rapp og hiphop. Begge er oppvokst i Bærum og slo igjennom via internett med sangen 'Bærumsgrammatikk'. Duoen er kjent for sin humor og selvironi hvor de leker med myter om Bærum.

Anine Stang: Anine (født 1985) er fra Kjelsås i Oslo, har alltid fulgt drømmen om å bli popstjerne. Allerede som barn ble Anine lagt merke til av flere store plateselskaper. Hun flyttet til Los Angeles hvor hun bodde et år, og jobbet med mange store produsenter og låtskrivere der borte. Hun bor nå i Oslo, og jobber med flere av Norges kjente artister. Hun er for tiden i studio, og jobber med sitt nye album.

Se premieren på «Det store korslaget» på TV 2 fredag kl. 19.30