Thoresen-mål i straffetap

Patrick Thoresen scoret 2-1-målet for Salavat Julajev i midtperioden, men onsdagens KHL-kamp mot Barys Astana endte med 3-4-tap etter straffeslag.

UTSATTE GULLFESTEN: Patrick Thoresen og resten av Salavat Julajev mangler fortsett en seier før de kan feire gull i KHL. (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

Etter Thoresens ledermål økte Alexander Radulov til 3-1-ledelse et stykke ut i tredje periode, men hjemmelaget slo tilbake to ganger og sikret spilleforlengelse. Etter fem målløse minutter falt avgjørelsen på straffeslag.

Etter at lagene hadde prøvd seg tre ganger hver, sto det 2-2. Jiri Novotny avgjorde med sin annen scoring i straffekonkurransen, mens Viktor Kozlov misset for Salavat.

Thoresen, som spilte 18.15 minutter for Salavat, tok ikke straffe. (©NTB)