Cato Hansen (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Cato Hansen (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Cato Hansen: - Ble urettferdig behandlet av Brann

Cato Hansen og Kenneth Udjus forlater Brann til fordel for Sogndal. – Jeg var uønsket av treneren, sier Hansen.

Brann Stadion (TV 2 Sporten): Brann bytter talentet Cato Hansen og reservekeeper Kenneth Udjus mot Sogndals polske sisteskanse Piotr Leciejewski.

Det ble klart onsdag.

- Jeg var uønsket
Men Cato Hansen forlater Brann med en bitter smak i munnen.

- Jeg føler meg urettferdig behandlet av Brann. Jeg har fått beskjed om at jeg var uønsket av Rune Skarsfjord, sier en åpenhjertig Hansen til TV 2 Sporten.

- Dermed var det bare å finne en ny klubb. I Sogndal har de en trener jeg virkelig har sansen for, fortsetter Hansen – og sikter til Harald Aabrekk, som har en fortid i nettopp Brann.

Hansen har skrevet under på en ettårskontrakt, mens Udjus er enig om en kontrakt på to år.

- Hvordan skal dette gå?
Hansen er usikker på hvordan det nå skal gå med Brann.

- Etter at jeg og Kenneth nå forlater klubben er det jo nesten bare kun 12 utespillere igjen i klubben. Hvordan det nå skal gå med Brann det aner jeg ikke, sier han.

Trener Rune Skarsfjord på sin side gleder seg over signeringen av Piotr Leciejewski.

- Han har vært en imponerende keeper i Adeccoligaen i mange år. Nå får Håkon Opdal ny konkurranse og det tror jeg er bra for Brann, sier han.

FERSKET: En innbruddstyv ble tatt på fersk gjerning etter å da brutt seg inn i den danske banks lokaler. (Foto: Sandra Noer/TV 2)
FERSKET: En innbruddstyv ble tatt på fersk gjerning etter å da brutt seg inn i den danske banks lokaler. (Foto: Sandra Noer/TV 2)

- Nyttig konkurranse
- Blir Leciejewski førstekeeper?

- Starter han for oss så blir han førstekeeper. Men han konkurrerer mot en keeper som har landslagserfaring og er på vei mot formen igjen, poengterer Skarsfjord, som er godt fornøyd med byttehandelen.

- Slike avtaler tror jeg vi kommer til å se mye av fremover – at klubber bytter spillere. For mange klubber har jo ikke akkurat så mye penger lenger, minner han om.