PL rykter
PL rykter

Sjekk onsdagens Premier League-rykter her

Manchester United vil raide Real Madrid for to stjernespillere - og Liverpool ønsker seg «den nye Marco van Basten». Her er onsdagens Premier League-rykter.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminliste

Følg overgangene i vårt overgangssenter.

Arsenal:
Dette er kanskje ikke en nyhet, men Barcelona har ikke gitt opp jakten på Arsenals kaptein Cesc Fabregas. Det ryktes i spanske medier at Barcelona kan komme til å forsøke seg med et bud på midtbanestjernen allerede i januar. Men mest sannsynlig vil Barcelona gå i forhandlinger med Arsenal om å endelig kjøpe Fabregas til sommeren. Det blir spekulert i at Barcelona skal være villig til å betale over 400 millioner kroner for midtbanestjernen som spilte ungdomsfotball i den spanske gigantklubben. Samtidig har Arsenals manager Arsene Wenger gitt grønt lys til Bolton for å hente reservelagsspissen Carlos Vela på lån.

Cesc Fabregas og Samir Nasri (Foto: JON SUPER/Ap)
Cesc Fabregas og Samir Nasri (Foto: JON SUPER/Ap)

Aston Villa:
Stephen Warnock har gjort det klart at han ønsker seg å forlate Aston Villa. Venstrebacken er fremdeles sint på manager Gerard Houllier etter å ha blitt utelatt fra troppen mot Chelsea på søndag - uten å få en begrunnelse fra sin manager. Den engelske landslagsspilleren har vært fast i Aston Villas startoppstilling etter at han ble kjøpt fra Blackburn for 70 millioner kroner i august i fjor. Houllier planlegger et bud på rundt 15 millioner kroner for Huddersfields England U21-landslagskeeper Alex Smithies.

Birmingham:
Birmingham ser ut til å fullføre overgangen for Boca Juniors-spissen Pablo Mouche. Han blir i første omgang hentet på lån ut sesongen, men overgangen kan bli gjort permanent ved sesongslutt.

Blackburn:
Blackburns manager Steve Kean ønsker å møte Ronaldinho ansikt til ansikt for å høre om playmakeren virkelig vil spille for Blackburn før klubben eventuelt kjøper brasilianeren fra AC Milan. Kean vil også forsøke å sikre seg Fulham-vingen Damien Duff og Manchester Citys spiss Roque Santa Cruz under overgangsvinduet i januar.

MÅLJUBEL: Damien Duff feirer sitt 2-0-mål mot Wolfsburg i det første møtet lagene imellom. (Foto: LEFTERIS PITARAKIS/AP)
MÅLJUBEL: Damien Duff feirer sitt 2-0-mål mot Wolfsburg i det første møtet lagene imellom. (Foto: LEFTERIS PITARAKIS/AP)

Blackpool:
Manager Ian Holloway minner fansen om at Blackpool er en liten klubb og at de ikke har midler til å hente de store stjernene i januar. Holloway sier at han har et par spillere i kikkerten som han vurderer bud på i januar, men at disse spiller i de lavere divisjoner og kan hentes til klubben for en billig penge.

Bolton:
Boltons manager Owen Coyle har gitt beskjed til stjernestopper Gary Cahill at han ikke får forlate klubben i januar. Men til sommeren kan han gå med på et salg av Cahill til en større klubb - dersom Bolton mottar et bud de ikke kan si nei til.

Chelsea:
Manager Carlo Ancelotti innrømmer at han føler seg heldig som ikke har fått sparken etter at Chelsea kun har tatt 10 poeng av 30 mulige på de siste kampene. Italieneren bekrefter at han vil styrke troppen i januar, og en forsvarsspiller står øverst på ønskelisten. Ancelotti har samtidig gikk beskjed til vingen Daniel Sturridge om at han ikke får gå på lån til Liverpool i januar.

Everton:
Tottenhams manager Harry Redknapp sier at Everton-stjernen Steven Pienaar kan bli en strålende overgang for Tottenham, og følger midtbanestjernens situasjon tett på Goodison Park. Evertons manager David Moyes vil imidlertid ikke slippe Pienaar til en konkurrent i Premier League.

Steven Pienaar (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Steven Pienaar (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Fulham:
Mark Hughes kan komme til å godta et salg av Damien Duff til Blackburn. TV 2 Premier League HD-ekspert Glenn Hysén røpet under tirsdagens sending at Liverpool-manager Roy Hodgson ville hente Brede Hangeland til Liverpool. Hodgson sa imidlertid i samtalen med Hysén at en overgang for Hangeland ville bli vanskelig på grunn av de mange midtstopperne på Anfield.

Liverpool:
Liverpool har sendt en forespørsel til FC Utrecht om tilgjengeligheten til angriperen Ricky van Wolfswinkel, som er blitt sammenlignet med Marco van Basten i nederlandske medier. Liverpool vurderer også et bud på den to meter høye FC Cluj-spissen Lacina Traore.

Manchester City:
Edin Dzeko kan bli formelt klar for Manchester City på onsdag. Landslagsspissen for Bosnia har blitt enig med styrtrike City om en svært lukrativ femårskontrakt. Andy Carroll står også på Roberto Mancinis shoppingliste, men ifølge lokale medier i Newcastle vil Carroll fortsette på St. James Park ut sesongen.

Manchester United:
Manchester United vurderer å raide Real Madrid for to spillere: Forsvarsspilleren Pepe er ønsket til sommeren. Portugiseren har foreløpig ikke blitt enig med Real Madrid om en ny kontrakt og det vil Manchester United utnytte. Playmakeren Kaká står også på Sir Alex Fergusons ønskeliste. Brasilianeren er i første omgang ønsket på lån ut sesongen for å gi Ferguson flere alternativ på midtbanen. Skadesituasjonen til Kaká gjør imidlertid en overgang usikker.

Gonzalo Higuaín, Pepe (Foto: MARK RALSTON/Afp)
Gonzalo Higuaín, Pepe (Foto: MARK RALSTON/Afp)

Newcastle:
Tottenham gir ikke opp håpet om å kjøpe den ettertraktede angriperen Andy Carroll, og skal ha tilbudt Newcastle både Robbie Keane, David Bentley og Niko Kranjcar pluss en ukjent pengesum for å hente angriperen til White Hart Lane.

Stoke:
Stephen Ireland er ute i kulden i Aston Villa og skal stå på ønskelisten til Stoke. Men også franske Monaco er interessert i midtbanespilleren med en fortid i blant annet Manchester City.

Sunderland:
Sunderlands manager Steve Bruce planlegger et bud på rundt 80 millioner kroner for Wigans angriper Charles N'Zogbia i januar.

Tottenham:
Tottenham har fortalt David Beckham at det er «nå eller aldri» med tanke på en overgang til White Hart Lane. Tottenham ønsker seg Beckham på lån i ni uker fra Los Angeles Galaxy.

- Det kan ikke ta for lang tid dette her. Vi ønsker ikke å kaste bort tiden vår, blir Spurs' manager Harry Redknapp sitert på. Redknapp vil også forsøke å sikre seg Southamptons 17 år gamle midtbanekomet Alex Oxlade-Chamberlain, som jages av flere av de største klubbene i Premier League.

INGEN FINALE: David Beckham og Los Angeles Galaxy tapte for FC Dallas. (Foto: LUCY NICHOLSON/Reuters)
INGEN FINALE: David Beckham og Los Angeles Galaxy tapte for FC Dallas. (Foto: LUCY NICHOLSON/Reuters)

West Bromwich Albion:
Skysports.com melder at Liverpool trolig kommer til å låne ut spissen Nathan Eccleston til WBA ut sesongen. Det kan tyde på at West Brom ikke ønsker å følge opp interessen for John Carew, som lenge har blitt koblet til klubben.

West Ham:
Italienske Roma vil hente West Hams midtbanespiller Valon Behrami, men overgangen ser ut til å dra ut.

HYLLES: Valon Behrami kan bli en hit i West Ham, mener Karlsen  (Foto: SANG TAN/AP)
HYLLES: Valon Behrami kan bli en hit i West Ham, mener Karlsen (Foto: SANG TAN/AP)

Wigan:
Wigan vil hente Coventry-keeper Keiren Westwood for å erstatte Chris Kirkland som førstelagskeeper. Manager Roberto Martinez slår tilbake mot rykter fra Mauro Bosellis agent, som hevdet at Wigan var i ferd med å sikre seg en argentinsk angriper. - Bare tull, sier Wigan-bossen.

Wolves:
Reading-spissen Shane Long avviser ryktene som sier at han er på vei til Wolves i januar.

Kilder: BBC Sports, Sky Sports' transferclockwatch, Newsnow.co.uk, Thesun.co.uk, Mirror.co.uk, Dailymail.co.uk, Sporting-Life.com, Goal.com, Teamtalk.com, FourFourTwo.com.

Hvem ønsker du til din favorittklubb i Premier League? Skrik ut i kommentarfeltet under!