En helt vanlig Golf kan bli en lekker, stilren sak om man setter på de riktie felgene. Foto: Marius Folkestad
En helt vanlig Golf kan bli en lekker, stilren sak om man setter på de riktie felgene. Foto: Marius Folkestad

BILEN MIN: Marius har en strøken VW Golf 1,9 TDI

Han er 16 og har vært bilgal siden han var to år gammel.

I spalten "Bilen Min" har broom.no-leserne mulighet til å fortelle litt om sin, eller sine egne biler, og litt om bilinteressen.

Denne gangen presenterer vi Marius sin Golf, generasjon 4.

VW Golf har helt siden 70-tallet vært en elsket ungdomsbil. Den lettkjørte bilen har alltid hatt akkurat passe sportslighet - særlig etter lett modifisering med senking og litt større hjul. Og generasjon 4 er kanskje den Golfen som har det mest stilrene designet. Med riktig styling kan den bli et helt lite smykke.

Eier: Marius Folkestad

Alder: 16 år

Bosted: Stavanger

Litt om meg selv: Har vært bilgal siden jeg var to, har blitt fortalt av foreldrene mine at på den tiden kunne jeg de fleste bilmerkene og modeller.

Men min interresse for VW startet vel da foreldrene kjøpte ny VW Sharan i 1998, og ble spesielt interessert i styling i 2008 da de gikk over til VW Touran, på samme tidspunkt kjøpte jeg min første bil, Ford Ranger 1988, dette var egentlig ett oppusingsobjekt, som endte halvferdig og solgt videre, grunnen til jeg kjøpte Ford var at foreldrene sa at jeg fikk kjøpe denne, eller ingen. Og når man har lyst å skru på bil, så tar du selvfølgelig bil framfor ingenting.

Øyelokk på vei

Foto: Marius Folkestad
Foto: Marius Folkestad

Denne Volvo-klassikeren er helt spesiell

Bilen: VWGolf 1,9 tdi 2003

Hvor lenge har du eid den? Nå har jeg hatt den i tre måneder.

Hva har du gjort med den? Har kjøpt inn spoiler og øyelokk, disse venter på lakkering.

Liker best med bilen: Liker at den ser sportslig ut, virker helt spesiell i forhold til normale Golfer, kjøregenskapene er også gode. Elsker både felgene og at bilen er senket, ikke for mye, men nok til å se tøff ut og beholde kjøreegenskapene.

En annen Marius bygger opp en HELT annerledes Golf

Vurderer bodykit

Liker minst med bilen: Jeg liker ikke at bilen hadde litt feil når jeg kjøpte den men det er jo standard når man kjøper bruktbil, vet om at bilen enten har klima- eller vannlekasje.

Beste opplevelse med bilen: Har ikke hatt bilen så lenge, men beste opplevelse må være turen hjem fra selger, ikke langt men fikk testet bilen på motorveien.

Framtidsplaner for bilen: Spoiler og øyelokk er et must, men lurer på å skaffe R32 bodykit og nye felger, pluss ett bra anlegg.

Drømmebil: Det må være W Scirocco, har prøvd en på bane og det var en helt fantastisk opplevelse!

Har du en bil du vil dele med oss? Billig, dyr, stygg, pen, gammel, ny, liten eller stor, se info her.

Bård har en råtøff Ford Escort MKI

Hva synes du om bilen? Noe du vil spørre Marius om? Bruk kommentarfeltet under!