Roy Hodgson (Foto: PAUL ELLIS/Afp)
Roy Hodgson (Foto: PAUL ELLIS/Afp)

Engelsk tabloid hevder Hodgson får sparken i Liverpool

The Mirror skriver at Liverpool-styret har fått nok av Roy Hodgson og ønsker at Kenny Dalglish skal lede laget ut sesongen.

Liverpool-manager Roy Hodgson fikk seg et etterlengtet pusterom etter at Joe Cole fikset 2-1-seier over Bolton på overtid lørddag.

Les mer: Cole avgjorde på overtid

Seieren skal imidlertid ikke ha vært nok til å overbevise de høye herrer på Anfield om at Hodgson er rett mann til å lede laget i fortsettelsen.

Hodgson kan være ferdig
Den engelske tabloidavisen The Daily Mirror har for vane å servere sensasjonsnyheter i sin søndagsutgave, og denne søndagen er intet unntak.

Avisen mener å vite at Liverpool har fått mer enn nok av Hodgson, og at 63-åringen kommer til å få sparken til tross for seieren over Bolton.

Har sendt SOS til Dalglish
Klubben planlegger ifølge avisen å sparke Hodgson, og skal allerede ha spurt Kenny Dalglish om han kan lede laget ut sesongen. I mellomtiden skal Liverpool-ledelsen lete etter en permanent trenerløsning.

– Liverpool har sendt ut en SOS-melding til «King Kenny» om å ta over som manager sammen med hans gamle assistentmanager Phil Thompson, som den smarteste midlertidige løsningen, skriver The Daily Mirror.

Avisen skriver videre at Dalglish er innstilt på å stille opp for klubben, og at Liverpools nye sportsdirektør, Damien Comolli, får ansvaret med å finne Hodgsons permanente etterfølger.

Fansen ropte på Dalglish
Dalglish er tidligere Liverpool-spiller og var senere manager for klubben mellom 1985 og 1991. 59-åringen er fortsatt svært populær blant fansen.

Da Liverpool tapte hjemme mot Wolverhampton sang Liverpool-fansen om at de ønsker Dalglish som manager.

Ironisk nok var det Dalglish som i sommer ledet arbeidet med å finne Rafael Benitez' erstatter. Da røpet Dalglish til britisk media at han godt kunne tenkt seg jobben selv, men valget falt altså på Hodgson.

Se video: Her roper The Kop på Dalglish

Hodgson: – Eierne forstår meg
Hodgson selv, hevder imidlertid at han har eiernes støtte og forståelse.

– Jeg har snakket med eierne. De ønsket meg lykke til og sympatiserte med frustrasjonen jeg må ha følt, sa Hodgson etter lørdagens seier, ifølge BBC.

Han gjentok også at han har spillernes tillit, selv om flere engelske medier har rapportert at han har «mistet garderoben».

– Jeg vet at spillerne stiller seg bak klubben og sin manager, sa han.

Hodgsons uttalelser får støtte av The Mirrors konkurrent, The Times, som hevder Hodgson får fortsette som manager, men bare ut sesongen.

Kenny Dalglish (Foto: TIM HALES/Ap)
Kenny Dalglish (Foto: TIM HALES/Ap)