Wayne Rooney, Manchester United (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)
Wayne Rooney, Manchester United (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)

Rooney: - Jeg tok feil

Manchester United-spissen forklarer historien bak transfersøknaden i oktober, og benekter at han hadde planer om å dra til Manchester City.

Wayne Rooney leverte inn en transfersøknad i oktober da han var bekymret over klubbens framtid og videre satsing. Nå beklager superspissen det hele, og gjentar at han aldri ville ha meldt overgang til naborival Manchester City.

- Jeg tok en prat med manageren og David Gill, og spurte om svar. Jeg fikk svarene til slutt, men når jeg ser tilbake på det var det kanskje feil måte å løse det på, sier Rooney til MUTV.

- Bare måtte ordne
Rooney legger til at det var svært ubehagelig å se enkelte supporteres reaksjoner, spesielt da sinte fans samlet seg utenfor 25-åringens hus i Prestbury.

- Jeg så ut og der stod det 30 karer med hettene oppe, jeg inviterte dem ikke inn for en kopp te for å si det sånn. Jeg skjønner at noen fans var skuffet og følte seg sviktet, men det var bare en av de tingene jeg måtte ordne.

Heller City enn Liverpool
- Jeg tenkte ikke på hvor jeg ønsket å gå. Jeg ville aldri ha dratt til Manchester City, men det hadde vært større sjanse for at jeg dro til City enn Liverpool, avslutter spissen.