Luis Nani og Federico Macheda. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Luis Nani og Federico Macheda. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Nani kan være tilbake mot West Brom

Portugiseren har slitt med en hofteskade, men kan være tilbake mot West Brom.

Se West Brom - Manchester United på TV 2 PL HD 1 kl. 13.45

Nani, som har vært en av Uniteds beste spillere denne sesongen, har måttet stå over de to siste United-kampene på grunn av en hofteskade. Sir Alex Ferguson avslører at portugiseren kan være tilbake på banen mot West Brom.

– Vi ser på Nani. Det er en mulighet, men jeg har en følelse av at han først blir klar til kampen mot Stoke. Vi får se hvordan han er i dag. Ellers er det ingen andre skader siden forrige kamp, sier Ferguson.

United-manageren varsler at han vil gjøre noen forandringer på laget som spilte 1-1 mot Birmingham.

– En eller to spillere så litt slitne ut de siste fem minuttene på tirsdag, sier skotten.

– Forventer en tøff kamp
Da West Brom gjestet Old Trafford tidligere denne sesongen klarte «The Baggies» et sterkt 2-2-resultat. Det var spesielt imponerende med tanke på at United ledet 2-0 ved pause. Ferguson skryter av måten Roberto Di Matteos mannskap spiller fotball på.

– I ligaen blir hver kamp blir mer og mer viktig. West Brom har vært et friskt pust dette året. Jeg synes de spiller god fotball. Jeg forventer en tøff kamp, sier Ferguson.

Overrasket over topplagenes resultater
Ferguson mener ligaen er svært åpen. Fem eller seks lag kan vinne, tror United-manageren.

– Det kommer overraskelser i hver runde. Vi var skuffet over hvordan det gikk mot Birmingham. Dagen etterpå tapte Arsenal to poeng mot et lag med ti mann. Wolves vant 1-0 på Anfield. Det er fem eller seks lag som kjemper i toppen av ligaen for øyeblikket, og det er opp til dem å vinne eller tape, sier Ferguson.

West Brom må klare seg uten suspenderte Gabriel Tamas og Gonzalo Jara. For United er Owen Hargreaves, John O'Shea, Paul Scholes og Antonio Valencia uaktuelle på grunn av skader. I tillegg er Ji Sung Park utilgjengelig. Sørkoreaneren blir borte i sju kamper fra 28. desember. Dette fordi han må representere Sør-Korea i Asia Cup.