Familiefar bosatt i Norge skutt i ryggen i Honduras

Den 47 år gamle familiefaren som ble drept i Honduras, ble skutt i ryggen da han forsøkte å flykte fra ranere, ifølge lokale medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den svenske statsborgeren med opprinnelse i Honduras har vært bosatt i Norge i tolv år og var på familieferie hos slektninger i Honduras sammen med sin norske kone og parets to norskfødte barn på åtte og elleve år.

Han var sammen med sin kone og honduranske bror da de ble angrepet av to væpnede ranere tirsdag ved 18-tiden, ifølge de honduranske avisene Tiempo og La Tribuna.

Følget var på vei til mannens familie i San Jose de Colinas i delstaten Santa Barbara for å feire jul da de gjorde et stopp i veikanten.

Ranerne skal plutselig ha kommet ut av skogen, og 47-åringen forsøkte å flykte, men før han klarte å komme seg inn i bilen, ble han skutt, ifølge avisenes beskrivelser. Han ble ført til sykehus, men knapt to timer etter at han ble skutt, ble han formelt erklært død.

Opplysningene er bekreftet av svensk UD, som har fått dem fra den norske ambassaden, ifølge Aftonbladet. Ranerne er fortsatt på frifot. (©NTB)