SPRENGTE SEG INN: Flere beboere i bygningen våknet av det kraftige smellet i gullsmedforretningen i Oslo.  (Foto: Kyrre Lien / SCANPIX)
SPRENGTE SEG INN: Flere beboere i bygningen våknet av det kraftige smellet i gullsmedforretningen i Oslo. (Foto: Kyrre Lien / SCANPIX)

Sprengte seg inn i gullsmedbutikk i Oslo

Politiet i Oslo har rykket ut med alle ressurser etter at en gullsmedbutikk i Oscarsgate i Oslo ble rammet av en eksplosjon natt til torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Vi har foreløpig svært få opplysninger om hva som har skjedd, men det er på det rene at det ble hørt et kraftig smell fra gullsmedbutikken. Da politiet kom til stedet, var vinduer og dører ødelagt, sier operasjonsleder Heidi Grundstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Glasskår

Alt tyder på at det er innbruddstyver som har sprengt seg inn i forretningen Engen Juveler AS, som ligger på hjørnet av Hegdehaugsveien og Oscarsgate. Men politiet har foreløpig svært få opplysninger om hva som har skjedd.

Butikken ligger i første etasje i en større boligblokk, og det ligger glasskår over et stort område. Også nabobutikker har fått skader av eksplosjonen.

Beboere våknet av smellet

Brannvesenet er på stedet og gjennomgår leilighetene i etasjen over gullsmedbutikken. Flere beboere våknet av det kraftige smellet.

– Vi er nå på stedet med alle ressurser. Så vidt vi vet er det ingen som er blitt skadd, men hva som har skjedd, vet vi ikke ennå, sier Grundstad.

Se intervju med politi og øyenvitne her:

481575

(©NTB)