Mohammed Moa Abdellaoue (Foto: FABIAN BIMMER/Afp)
Mohammed Moa Abdellaoue (Foto: FABIAN BIMMER/Afp)

Moa mener kritikerne bør se mer Bundesliga-fotball

Moa ler litt av kritikerne som kalte Hannover en bakgårdsklubb. På søndag reiser han tilbake for å kjempe i toppen av Bundesliga med sin tyske klubb.

- Man bør kanskje komme og se en kamp før man sier noe, men kanskje det ikke er mange som vet hvordan nivået er i Bundesliga? Vi kjemper på topp nå og håper vi kan gjøre det utover neste år også, sier Moa.

Moa hadde en kanonstart på sesongen i sin nye klubb med tre mål på de fem første kampene, men en lang sesong tæret på kroppen.

- Etter 10-11 kamper så merket jeg en slitasje og følte litt småplukk her og der. Jeg hadde håpet å unngå det, men det er ikke noe å gjøre med det nå. Jeg får heller prøve å være litt smartere utover sesongen og få trent godt med mye forebygging. Akkurat nå kjennes det godt og det er det viktigste, sier Moa.

Han er nå hjemme på ferie og får sin daglig dose med trening på Valle. Her får han samtidig hilst på gamle lagkamerater i Vålerenga. Birger Madsen tar godt i mot Moa på ergometersykkelen.

- Det er godt det å få møtt de gamle gutta. De er deilig å være hjemme med ferie, trene litt godt og ta det litt med ro, sier Moa.

Han lover Hannover og Drillo at han nå er helt skadefri og sulten på et nytt klubb- og landslagsår.

- Det er veldig godt. Jeg fikk med meg siste kampen før ferien og fikk spilt en time, men jeg merker at jeg har vært ute en fire-fem uker. Nå har jeg i hvert fall fått trent godt de siste ukene og føler meg veldig bra. Jeg gleder meg til å starte opp igjen neste uke og være 100 prosent klar, sier en smilende Moa.