Familiebilen står nå på verksted, uten motor. (Foto: Privat)
Familiebilen står nå på verksted, uten motor. (Foto: Privat)

- Det har vist seg vanskelig å finne ny motor til bilen vår

Havarerte på vei hjem fra fotballcup. Nå håper familien på litt vinnerlykke.

– Hvem fortjener en skikkelig bil-julegave?

For en heldig person/familie kommer julenissen også like over nyttår. Og da har han med seg ikke mindre enn en bil i sekken sin. En splitter ny Ford Grand C-Max til fri benyttelse i ni måneder

Sammen med Ford Motor Norge er vi i Broom nå på jakt etter de eller den som aller mest fortjener dette.

Denne e-posten har vi fått fra Ståle fra Flatåsen– her er hans begrunnelse for å få eksklusivt julenissebesøk:

Motorhavari

Hei. Jeg ser dere ønsker å låne ut en Ford Grand C-Max til jul. Det er sikkert andre som trenger dette mer enn oss, men jeg prøver likevel.

31.10. var min kone i Kristiansund med 7 seteren vår på fotballcup med den eldste datteren vår, Kristin. På vei hjem fikk hun motorhavari i tunnellen under fjorden innenfor "Ballbyen".

Etter dette har vi ikke hatt bil. Det har vist seg vanskelig å finne ny motor til den gamle bilen vår, så vi vet ennå ikke når vi får fikset den. Å kjøpe ny ser vi oss ikke råd til, en familie på seks som har levd på én lønn i flere år. Uheldigvis skjedde dette i oppstarten til oppussingen av det gamle kjøkkenet vårt, så det har ikke vært lett å få handlet nødvendige byggevarer.

Både kjøkken og bil

Å pusse opp er alltid dyrere enn en tror, og når dette motorhavariet kom på toppen, ble det tøft for oss. Heldigvis har vi gode venner som hjelper oss med kjøring "i nøden", men det er likevel ikke enkelt i det daglige.

Så nå ønsker vi oss både kjøkken til jul og en ny bil. Jeg håper fortsatt sjansene våre er der...

Vennlig hilsen Ståle Hagen.

Du kan vinne

Har familiebilen brutt sammen midt i julestria? Har utgiftene kommet så tett at du må velge mellom julegaver eller verkstedbesøk? Eller er det en helt annen grunn til at du fortjener å stikke av med bilen?

Da vil vi gjerne høre fra deg også. Send inn din historie og begrunnelse for hvorfor akkurat du fortjener å vinne. Er du den heldig utvalgte, får du altså Ford-julenissen på besøk tidlig i januar.

Send e-post til julegave@broom.no – så er du med!

Moro å glede noen

– Jeg vet at det er mange der ute som virkelig kan trenge en oppmuntring.

– Jeg ser fram til å lese mailene som kommer inn. Og så skal det bli veldig moro å glede noen som virkelig fortjener det med en bil, sier Brooms egen Jan Erik Larssen.

Har du sett dette? Jan Erik kjører superbilen SLR

Dette er premien

Premien er altså en Ford Grand C-Max – Fords splitter nye flerbruksbil. Dette er lillebroren til klasseleder S-Max og en bil som passer perfekt til aktive familier.

Grand C-Max har plass til inntil sju. Her får du både mye plass og høy grad av fleksibilitet. Doble skyvedører og nyskapende setekonfigurasjoner er som skapt for dem som virkelig trenger en smart familiebil. I tillegg har den teknologi og løsninger som vanligvis er forbeholdt luksuriøse biler.

Ford er kjent for å være klasseledende på kjøreegenskaper. Det gjelder også Grand C-Max. Her er det altså ikke bare passasjerene som har det bra, det er moro å kjøre den også.

Du kan lese mer om nye Ford C-Max her:

Vinneren får bilen til fri avbenyttelse i ni måneder. Det betyr at det eneste du trenger å betale selv er drivstoff og spylevæske!

bakfra-Ford-Grand_C-MAX_
bakfra-Ford-Grand_C-MAX_

LES OGSÅ: Noen kjøpte bil også på julaften