schenkenberg
schenkenberg

Supermodell til sykehus etter TV-ulykke

-Det var en veldig alvorlig situasjon.

Under innspillingen av den svenske versjonen av realityserien "Fangene på fortet" gikk ikke alt som det skulle.

Den svenske modellen Marcus Schenkenberg ble nemlig sendt til sykehus etter å ha falt stygt under innspilling, skriver Aftonbladet.

- Det var en veldig alvorlig situasjon, sier produsent Tore Heckscher i TV 4.

Sikkerhetsselen røk

Den verdenskjente modellen som er en av de kjente ansiktetene som er med i realityserien, klatret opp en vegg før han kastet seg ut i luften. Det gikk ikke helt etter planen da sikkerhetsselen brister midt i hoppet, og Schenkenberg gikk i bakken med et smell.

- Det smalt, og plutselig lå jeg på gulvet. Jeg tror faktisk jeg ble slått ut, for jeg skjønte ikke hva som hadde skjedd. Plutselig stod programleder Gunde Svan over meg og ropte at jeg måtte ligge stille og at legen var på vei, sier Schenkenberg til avisen.

I programmet som sendes på svensk TV 4 i kveld, er modellen raskt oppe på beina igjen for nå konkurrere videre. Sannheten er en helt annen, og innspillingen ble utsatt mens modellen var på sykhuset.

- I programmet blir jeg fremstilt som Supermann, men det gjorde vondt. Jeg blødde fra hånden og etter som at tauet til sikkherhetsselen hadde satt seg fast rundt nakken min da jeg falt, hadde jeg smerter der også, sier Schenkenberg som tidligere har vært sammen med Pamela Anderson.

Se bilder fra ulykken her

Opprørt

Ulykken gjør at produsentene har skjerpet sikkerhetsrutinene.

- Jeg var veldig opprørt. En ulykke kan skje, men når festet på en sikkerhetssele som er laget for å garantere sikkerheten ryker, da er det alvorlig, sier Tore Heckscher.

Nå har svenskene skiftet ut sikkerhetsutstyret i håp om at deltakernes sikkerhet skal ivaretas på en bedre måte.

Etter å ha tatt røntgenbilder ble det klart at Schenkenberg slapp unna uten noen alvorlige skader.