TRONDHEIM 20100516. Mikael Dorsin som scorer 1 0 i eliteserie kampen mellom Rosenborg   Hønefoss på Lerkendal stadion søndag. På bildet fra høyre Steffen Iversen som jubler. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix ( © Scanpix)
TRONDHEIM 20100516. Mikael Dorsin som scorer 1 0 i eliteserie kampen mellom Rosenborg Hønefoss på Lerkendal stadion søndag. På bildet fra høyre Steffen Iversen som jubler. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix ( © Scanpix)
IKKE STRAFFET: Steffen Iversen. (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
IKKE STRAFFET: Steffen Iversen. (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Iversen er aktuell for Arminia Bielefeld

Tysk interesse for Iversen, ingen enighet med RBK på torsdag.

Steffen Iversen og Rosenborg har ennå ikke kommet i mål i kontraktsforhandlingene.

34-åringen er ønsket med videre på Lerkendal, men så langt har ikke samtalene ført frem.

Iversens familie bor i England og det har vært spekulert i at spissen helst ønsker å fortsette karrieren der, men Rosenborg har ikke gitt opp håpet om å beholde trønderen.

Torsdag var Iversen i nye forhandlinger med RBK-ledelsen, men partene kom ikke i mål i dag, bekrefter Rosenborgs sportslige leder, Erik Hoftun, overfor Adresseavisen.

Hoftun er klar på at Rosenborg har et sterkt ønske om å beholde Iversen.

– Vi kan ikke holde på og tvære denne saken ut over hele vinteren. Men følelsen for om han blir? Det er helt åpent. 50/50 i dag, sa Hoftun til Adresseavisen før forhandlingene torsdag.

Men i kulissene lurer også tyske Arminia Bielefeld. Klubben spiller i 2. Bundesliga og skal være interesserte i Iversens tjenester.

Iversens rådgiver, Christian Eidem utelukker ikke at Bielefeld er et aktuelt alternativ.

– Det er aktuelt, sier han til TV 2 Sporten.

Han bekrefter at Iversen torsdag ettermiddag sitter i nye samtaler med RBK, men ønsker ikke å kommentere Hoftuns prognose på at det er 50 prosent sjanse for at Iversen fortsetter på Lerkendal.

Les også: Rosenborg serieåpner borte mot Brann
Les også: Adeccoliga-oppsettet er klart