Julegave (Foto: TV 2)
Julegave (Foto: TV 2)

Dette er Norges mest populære ”siste liten"-gave

Hint: Det er varmt og varer hele året. Klarer du den?

Er du i samme båt som meg – litt sent ute med gavene? Her skal du få et tips!

Det er selvfølgelig ikke så lett å gjette hva en innpakket firkantet gave inneholder. Men det er i alle fall en gave som jeg selv ønsker meg hvert eneste år, og som jeg bruker nesten hver eneste dag – og som jeg er oppriktig glad for.

Det er som regel en av ungene mine som kjøper denne til meg. For den er både billig og lett å få tak i. Og viktigst av alt - de vet at jeg blir glad for den!

Vi snakker om den etter hvert nesten legendariske Statoilkoppen.

Les også: Denne bilen går på kaffe


Jeg er helt sikker

- Jeg er helt sikker i min sak når jeg sier at Statoilkoppen er blitt Norges mest populære ”i siste liten-gave”. Med den kulden vi har opplevd mange steder i landet den siste måneden, er det vel ikke tvil om at varm drikke er den rette gaven å gi, sier Ole Erik Samseth som er kjedesjef i Statoil Norge.

- Trolig er det få andre produkter som selges i et slikt omfang rett før julaften, sier han videre. I fjor ble det solgt over 10 000 stykker på lillejulaften, og tett oppunder 5000 på julaften formiddag.

25 millioner

- Hittil i desember har Statoil-stasjonene solgt nesten 30 000 flere kopper enn på samme tid i fjor - det skulle bety at sjansen for å få en kaffeavtale i julegave er større enn noensinne, avslutter Samseth.

Og det er ikke bare undertegnede som er glad i kaffe. Hele 25 millioner kopper med kaffe ble drukket fra nettopp disse koppene i fjor.

Så Ikke bli overrasket om du finner en liten firkantet gave under juletreet – det kan godt være en kaffekopp!

Les også: Hvor ofte fyller du koppen din?


Tror du det ligger en kaffekopp under treet? Eller har du andre "i siste liten" tips? Skriv inn i kommentarfeltet under: