Jørgen Horn (Foto: Teigen, Trond Reidar/Scanpix)
Jørgen Horn (Foto: Teigen, Trond Reidar/Scanpix)

Horn klar for Fredrikstad

Nyopprykkede FFK har også signert Alexander Ruud Tveter fra Follo.

Tirsdag ble det klart at Fredrikstad har signert Jørgen Horn. Ifølge klubbens hjemmeside har midtstopperen signert en toårskontrakt og får draktnummer tre.

Uenighet om overgangen
– Vi er veldig fornøyde med å ha Jørgen med på laget. Han er en spiller som passer inn i vår spillerfilosofi. Han er en ledertype med veldig gode ballegenskaper. I tillegg har han en spennende alder, sier Sportssjef Joacim Jonsson til fredrikstadfk.no.

Viking skal ikke være helt enig med FFK om overgangen, men i plankebyen mener de å ha sitt på det rene.

– Jeg ser at det vil bli spekulert i at Viking ønsker overgangssum for Jørgen, men vi som klubb forholder oss til NFFs uttalelser og vedtak rundt situasjonen, sier Jonsson.

Henter unggutt fra Follo
Fredrikstad har også signert venstrekanten Alexander Ruud Tveter fra Follo, der han noterte seg for ni scoringer i Adeccoligaen forrige sesong. 19-åringen har skrevet under på en treårsavtale.

– Vi er veldig fornøyd med å ha Alex på plass. Han er en fysisk robust spiller med meget gode ferdigheter og et flott venstrebein. Alex kan bekle både venstrekant og spissplassen. Alex er i en spennende alder og passer fint inn i vår sportslige profil. Det er en ekstra fordel at han også er fra vårt nærområde.