Mats Zuccarello Aasen (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
Mats Zuccarello Aasen (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

Zuccarello forstår ikke kritikken

Mats Zuccarello Aasen er klaget inn til AHL etter å ha taklet tidligere NHL-stjerne.

Norske Mats Zuccarello har levert varene for New York Rangers farmerklubb, Connecticut Whale, i AHL den siste tiden. Klubben het tidligere Hartford Wolf Pack.

Nordmannen kom i fokus etter fredagens kamp mot Worcester Sharks. 23-åringen satte inn 2-2 og sørget for spilleforlengelse der Connecticut Whale sikret seieren.

– Heldig som ikke brakk Cheechoos nakke
Men tidligere i kampen satte Zuccarello Aasen Sharks's største stjerne, Jonathan Cheechoo, ut av spill. Zuccarello skal ha sendt Cheechoo i vantet med en hard takling ifølge Worcester Telegram.

Les også: AHL-trener raser mot Zuccarello

Sharks-trener Roy Sommer raste etter taklingen og har klaget nordmannen inn for ligaen.

– Cheechoo kommer til å være ute en stund. Vi har sendt inn tapen fra kampen så vi får se hva spilleren (Zuccarello) får. Han er heldig som ikke brakk nakken til Cheechoo, sier Sommer til telegram.com.

– Han må ha mistet balansen
Selv har ikke Zuccarello hørt noe etter kampen og han avdramatiserer situasjonen.

– Jeg visste ikke at det har vært noe skriveri om det. Det er jo den beste spilleren på det andre laget, så det var litt uheldig. Han mistet balansen og fløy inn vantet, sier Zuccarello Aasen til TV 2 Sporten.

Nordmannen skjønner lite av Worcester-trenerens knallharde kritikk.

– Det var ikke med vilje. Han mistet vel balansen tror jeg. Jeg er vel ikke akkurat den største karen utpå der. Han må ha mistet balansen. Jeg synes ikke den var så stygg. Det var ikke noe mening bak det og jeg tok ikke så mye i, sier Zuccarello Aasen til TV 2 Sporten.

Får skryt fra Rangers
Den tidligere Modo-spilleren har fått gode tilbakemeldinger fra Rangers den siste tiden og han håper at han vil få sjansen i NHL.

– De har sagt at de er fornøyd med utviklingen min og at jeg har spilt bra. Jeg håper å få sjansen etter hvert. Jeg har spilt bra i det siste, så jeg må bare fortsette å ha fokus.