Carlo Ancelotti (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Carlo Ancelotti (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

- Avlysningen kom på et riktig tidspunkt for Chelsea

Chelsea-fansen i Norge er egentlig glad for at storkampen mot Manchester United ble utsatt.

- Folk har reagert forskjellig. Noen vil ha Carlo ut og slakter spillerne. Jeg støtter imidlertid Ancelotti og håper dette ordner seg. Jeg håper og tror Essien vil finne formen sammen med Lampard og Drogba og ting vil gå på skinner igjen.

Fotballsupportere verden over gledet seg til oppgjøret mellom gullkandidatene Chelsea og Manchester United skulle møtes på Stamford Bridge.

Men kraftig snøvær og kulde stoppet kampen.

Chelsea-fansen er egentlig litt glad for at oppgjøret ble utsatt.

- Klart vi vil ha kamper i helgene. Men akkurat nå kom nok utsettelsen på et riktig tidspunkt for Chelsea, innrømmer Mads Nystad i Chelseas norske supporterklubb i mandagens «Fotballunsj».

- Rart om den spilles i mai
Engelske medier spekulerer nå i at Chelsea – Manchester United kan bli spilt helt i slutten av sesongen.

- Men vi har også United på Old Trafford sent i sesongen. Så det ville vært litt rart om også denne ble spilt da, sier han.

Chelsea har slitt stort den siste måneden og presset på Carlo Ancelotti øker.

Meningene om italieneren er rett mann er delte blant Chelseas norske fans.

- Folk har reagert forskjellig. Noen vil ha Carlo ut og slakter spillerne. Jeg støtter imidlertid Ancelotti og håper dette ordner seg. Jeg håper og tror Essien vil finne formen sammen med Lampard og Drogba og ting vil gå på skinner igjen, sier Nystad.

Rooney Rangers (Foto: Jon Super/Ap)
Rooney Rangers (Foto: Jon Super/Ap)

- Kan bli helt avgjørende
Claus Lundekvam er overrasket over at oppgjøret mellom Chelsea og Manchester United ble utsatt på ubestemt tid.

- De er ikke vant med snøvær i England. Det har vært noen kalde vintere der borte før, men det er skuffende at kampen ikke ble spilt. Det går på sikkerheten rundt arenaen. Baneforholdene er ok, men politiet griper inn på grunn av sikkerheten. Det er imidlertid høyst uvanlig at en så stor kamp som mellom Chelsea og United blir avlyst dagen i forveien, sier Lundekvam, som er spent på når storkampen blir spilt.

- Rykene sier at den blir spilt på slutten av sesongen. Så da kan den bli helt avgjørende i gullkampen. Det blir spennende å se når den blir spilt, konstaterer Lundekvam.

Se «Fotballunsj» i videovinduet øverst!