Katrine Lunde Haraldsen (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Katrine Lunde Haraldsen (Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix)
Den danske landslagstreneren Jan Pytlick. (Foto: TV 2 Danmark/)
Den danske landslagstreneren Jan Pytlick. (Foto: TV 2 Danmark/)

Slik skal danskene overliste Lunde Haraldsen

Den danske landslagstreneren, Jan Pytlick, vet hvor svakhetene til Norges målvakt ligger.

Katrine Lunde Haraldsen har stått fenomenalt i det norske buret. Hun har en redningsprosent på 49 prosent og er dermed EMs beste målvakt.

Men den danske landslagssjefen er langt mer opptatt av de restrerende 51 prosentene som Lunde Haraldsen ikke redder, dette skriver dansk TV 2.

– Vi har sett på henne, vi vet hvor «hullene» hennes er. Hun er en dyktig målvakt og kommer til å ha noen store redninger, men vi vet godt hvordan vi skal gå frem for å overliste henne, forsikrer Jan Pytlick.

Forsvaret avgjør

Også den danske keeperen Karin Mortensen kan skilte med en god redningsprosent. Hun ligger hakk i hjel på Lunde Haraldsen med 44 prosent. Den danske målvakten har også gjort seg opp en mening rundt vår norske målvakts svakheter.

– Ja, det er det klart jeg har. Men jeg vil ikke fortelle de nå, de sparer jeg til taktikkmøtet. Til gjengjeld kjenner hun også våre svakheter, så når det kommer til stykke så har vi kanskje ikke så mange hemmeligheter for hverandre likevel, mener Mortensen.

Mortensen tror semifinalen i morgen kommer til å bli avgjort i forsvar.

– Jeg tror kampen kommer til å bli avgjort i forsvar. Det er jo et samarbeid mellom målvaktene og de som står foran keeperne. Så jeg vil ikke ta alt ansvar på mine skuldre, sier Mortensen.