Telenor Arena på Fornebu (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
Telenor Arena på Fornebu (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

Stabæks rike onkel kaller Steen Jensen patetisk

Stabæks rike onkel, Kjell Ulrichsen, langer ut mot «patetiske» Steen Jensen og Stabæk Fotball i krangelen om Telenor Arena.

Stabæk fotball står i fare for å bli kastet ut av Telenor Arena etter at forhandlingene med eier-selskapet Stabæk Holding brøt sammen denne uken.

Ingen bygging uten fotball
Ordfører i Bærum kommune, Odd Reinsfelt, langer ut mot arena-eier og Stabæks rike onkel Kjell Ulrichsen. Reinsfelt er klar på at kommunen aldri ville gitt tillatelse til å bygge arenaen uten foballen.

– Forutsetningen for arenaen var ikke å utvikle Norges Varemesse. Den ligger på Lillestrøm, ikke Fornebu. Vi hadde aldri tillatt denne etableringen uten multifunksjonen mellom idrett, kultur og det allmennnyttige, kombinert med eventer, sier Reinsfelt til Budstikka.

Ulrichsen på sin side er langt fra enig i ordføreren sine uttalelser, samtidig som han presiserer at målet ikke er å bruke arenaen til en messehall.

«Patetiske» Steen Jensen
– Jeg kan forsikre «patetiske» Steen Jensen og resten av Stabæk Fotball om at fremtiden til arenaen ikke er en messehall, men et sted med konserter, sport, og kultur for allmennheten. Kanskje også en og annen messe en gang iblant, sier Ulrichsen.

Ifølge avisen har Ulrichsen revet klubbmerket av dressen, selv om han fortsatt har sterke følelser for bygda.