andreas
andreas

Bli med Andreas Viestad på matreise

Natur, kultur og mat forenes når Andreas Viestad drar Norge rundt for å lage mat i den norske versjonen av den internasjonale suksessen «New Scandinavian Cooking».

I en «En bit av Norge» blir vi med matskribenten Viestad til noen av våre mest spektakulære steder, med fokus på mat, reise og kultur. Programmet byr på gode historier og fantastiske opplevelser i vårt eget spiskammers. Den kulinariske reisen går fra Kristiansand i sør til Svalbard i nord.

Andreas Viestad har i mer enn ni år servert norsk mat til 250 millioner seere i 130 land. For første gang vises matserien, nå i norsk versjon, på norsk fjernsyn. Alle opptakene i matprogrammet er gjort utendørs, på spektakulære destinasjoner.

Andreas til Spitsbergen og Longyearbyen

I første episode besøker Andreas Spitsbergen og Longyearbyen som er verdens nordligste bebodde by. I det golde landskapet finner vi spesielle delikatesser - alt fra sommerens villgås til en overflod av fiskearter. Andreas lager gås med portvin og brokkolipuré, pannestekt Svalbard torsk, kongekrabbe og møre grønnsaker med en smak av sjømat. Til dessert serveres sjokoladekake og kaffe.

Serien er produsert av produksjonsselskapet Tellus Works Television.

Premiere på TV 2 mandag 3. januar klokken 18.00!