Carrooo
Carrooo

Caroline Flisnes: – Hadde ikke taklet å bli sendt hjem

Jakten-Caroline vet ikke hva hun hadde gjort om André ikke hadde valgt henne.

Bonden André Olsen har både lett og funnet lykken i «Jakten på kjærligheten» på TV 2 i høst.

Til slutt falt valget på Caroline Flisnes.

Et valg frieren setter høyt.

For Caroline vet nemlig ikke hva hun hadde gjort om André ikke hadde bestemt seg for å velge henne i siste program av den populære serien.

– Ikke taklet det

Caroline som ble med i «Jakten på kjærligheten» for moro skyld hadde aldri sett for seg at hun skulle sitte igjen til slutt i programmet.

– Det har vært tøft. Jeg tenkte egentlig ikke over konsekvensene av å gå inn i noe sånt. Det er faktisk følelsene til folk det går på, og jeg tror ikke jeg hadde klart å takle det om jeg hadde blitt sendt hjem. Da vet jeg ikke hvordan jeg hadde vært altså, sier hun til «God kveld Norge».

Etter at to av Andrés friere forlot gården hans frivillig slapp bonden utvelgelse før i siste program. En stor lettelse ifølge han selv.

– Det var jo veldig greit forsåvidt . Jeg slapp jo de valgene. Det er nesten bedre at folk velger å trekke seg selv enn at jeg må knuse drømmer og gjøre slik at jenter knekker sammen. For dette er tøft å være med på, men man lærer litt av det, sier bonden.

Spekulasjoner

Selv om Caroline til slutt ble valgt av bonden og de to nå offisielt har blitt kjærester, har den siste tiden vært langt fra enkel for henne.

– Alle har meningen om hvem som skal stå igjen til slutt og det var bare Anneli og jeg igjen på gården i tre episoder. Det har vært veldig mange spekulasjoner rundt hvem som ville bli valgt til slutt. Jeg har til og med hatt kunder som har uttalt seg at de trodde André kom til å velge Anneli og ikke meg. Jeg hadde munnkurv og kunne ikke si noe, sier hun og legger til:

– Folk tenker ikke over at det er følelsene til folk og at jeg kunne ha vært knust om det ikke var jeg som ble valgt.