SINNE: En rasende Victor Valdés konfronterer Cristiano Ronaldo etter at han dyttet Pep Guardiola. (Foto: LLUIS GENE/Afp)
SINNE: En rasende Victor Valdés konfronterer Cristiano Ronaldo etter at han dyttet Pep Guardiola. (Foto: LLUIS GENE/Afp)

Spanske aviser: - Ronaldo vil forlate Real Madrid

Cristiano Ronaldo vurderer å forlate Real Madrid, hevder tre ulike spanske aviser.

Det er den Barcelona-baserte avisen El Mundo Deportivo som onsdag skriver at Cristiano Ronaldo funderer på å forlate La Liga.

LES OGSÅ: - Manchester United vil kjøpe Ronaldo tilbake neste sommer

Ronaldo ble verdens dyreste fotballspiller da han ble kjøpt for nesten 830 millioner kroner fra Manchester United i fjor sommer.

Men 25-åringen trives ikke i Real Madrid og skal blant annet være lei av pipekonserten som møter ham i bortekampene.

- Dårlig likt av lagkameratene
Ifølge El Mundo Deportivo har Ronaldo også gitt uttrykk for sin misnøye for den støtten han får på Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabéu-stadion.

Portugiseren skal samtidig ha et anstrengt forhold til flere av sine lagkamerater, skriver Aftonbladet.

Etter Ronaldos scoring mot Valencia løp ingen av lagkameratene bort til superstjernen for å feire målet. Det skapte ny fart i ryktene om en isfront mellom Ronaldo og flere av kollegaene i den spanske storklubben.

Avisen AS, som følger Real Madrid tett, har tidligere rapportert om at lagkameratene ser på Ronaldo som en egoist og indiviualist. De skal også være misfornøyd med Ronaldos evne til å kjempe for laget.

Sport hevder at Real-stjernene skal være misfornøyd med klubbpresident Florentino Pérez favorisering av Ronaldo. Ikke navngitte kilder påstår at Ronaldo har fått frie tøyler av Perez til å oppføre seg som han vil både på og utenfor banen.

HYLLER
  FERGUSON: Cristiano Ronaldo. (Foto: ANDREW YATES/AFP)
HYLLER FERGUSON: Cristiano Ronaldo. (Foto: ANDREW YATES/AFP)

- Tilbake til United?
Tidligere i høst hevdet spanske medier at Ronaldo lengter tilbake til gamletreneren Sir Alex Ferguson og Manchester United. Det ble hevdet at Manchester United gikk med planer om å bevise at klubben fremdeles har økonomiske muskler ved å legge inn et bud på 100 millioner euro - eller rundt 794 millioner kroner etter dagens kurs.

Spekulasjonene kom i kjølvannet av avisskriverier i spanske medier om at Ronaldo ikke lenger trives med sin rolle i Real Madrid.

Cristiano Ronaldo har denne sesongen storspilt og scoret 17 mål på 15 kamper i La Liga hittil.