BRUDD. Kjærligheten har tatt slutt for en rekke kjendispar dette året. Scarlett Johansson og Ryan Reynolds, Tiger Woods og Christina Aguilera er blant kjendiser som har blir single i 2010.
BRUDD. Kjærligheten har tatt slutt for en rekke kjendispar dette året. Scarlett Johansson og Ryan Reynolds, Tiger Woods og Christina Aguilera er blant kjendiser som har blir single i 2010.

Skandaleåret 2010: Her er bruddene

2010 har vært et dårlig år for kjærlighet i kjendisverden

Det er få kjendispar som overlever utfordringene som et liv i rampelyset byr på.

Utroskap og rykter har gjort at kjærligheten har tatt slutt for en rekke kjendispar dette året.

Splittet opp

Den siste måneden har vi fått høre at Hollywood-parene Courteney Cox og David Arquette , Christina Aguilera og Jordan Bratman, samt verdens mest sexy par: Ryan Reynolds og Scarlett Johansson har splittet opp.

For bare noen uker siden snakket High School Musical-kjekkasen Zac Efron ut om sin kjærlighet for Vanessa Hudgens .

SLUTT. Kjærligheten tok slutt for High School Musical-paret
  Zac Efron og Vanessa Hudgens.
SLUTT. Kjærligheten tok slutt for High School Musical-paret Zac Efron og Vanessa Hudgens.

– Hun er morsom å se på, full av karisma, hun er vakker og veldig talentfull. Hun har en veldig sjarmerende personlighet, og er full av kjærlighet, sa han til «God Kveld Norge».

Turtelduene hadde vært sammen i fire år, men kjærligheten tok også slutt for det unge paret nylig.

Dårlig år for kjærlighet

2010 har tydelig vært et dårlig år for kjærlighet.

For kjendispar som Sandra Bullock og Jesse James, Eva Longoria og Tony Parker, Paul Anka og Anna Anka samt Dexter-duoen Michael C. Hall og Jennifer Carpenter tok kjærligheten også slutt dette året.

Hva som er oppskriften for å kombinere et liv i rampelyset med et lykkelig privatliv vet nok radarpar som Coldplay-vokalist Chris Martin og skuespiller Gwyneth Paltrow samt skuespillerduoen Angelina Jolie og Brad Pitt . Begge disse parene har dyrket sin kjærlighet i mange år.

HOLDER SAMMEN. Angelina og Brad har holdt sammen i mange år
  til tross for et tøft liv i rampelyset.
HOLDER SAMMEN. Angelina og Brad har holdt sammen i mange år til tross for et tøft liv i rampelyset.

Utroskap

Prinsesse Madelein og Jonas Bergstrøm hadde vært sammen i 8 år, var forlovet og var klar for bryllup, før det kom fram at Bergstrøm var utro med 21 år gamle Tora Uppstrøm Berg i Åre tidligere i år.

– Hadde jeg visst at han har kjæreste ville jeg aldri gjort noe sånt, forsvarte 21-åringen seg med overfor Se og Hør.

Videre ble det annonsert at bryllupet var avlyst, og forholdet sto ikke til å redde.

UTROSKAP. Prinsesse Madelein og Jonas Bergstrøm hadde vært sammen
  i 8 år, var forlovet og var klar for bryllup, da det ble klart at Bergstrøm
  var utro.
UTROSKAP. Prinsesse Madelein og Jonas Bergstrøm hadde vært sammen i 8 år, var forlovet og var klar for bryllup, da det ble klart at Bergstrøm var utro.

Golfproffen Tiger Woods og svense Elin Nordegrens forhold endte også med en bitter strid, etter utroskap tidligere dette året.

– Det har vært et helvete. Jeg har vært gjennom perioder med både vantro og sjokk, sinne og sorg over tapet av familien jeg så gjerne ville ha samlet for mine barns skyld, sa Nordegren til People.

Tiger Woods skal angivelig ha vært utro med 13 forkjellige elskerinner. En av elskerinnene Rachel Uchitel gikk selv ut i media og fortalte at hun hadde hatt et forhold til den gifte mannen.

Langvarig

For flere Hollywood-par har lykken holdt i mange år. Sean Penn holdt sammen med sin kone Robin Wright i hele 14 år, men ble offisiellt skilt tidligere i år.

Flere av Hollywoods mektigste par har gått hver til sitt etter mange år. Rachel Weisz og Darren Aronofsky har også gjort det slutt.

Rachel, som har vært med i filmer som «Mumien» og «Alle mine kjære», og Darren, som har regissert filmer som «The Wrestler» og «Requiem for a Dream», var sammen i ni år.

Ronan Keating , kjent fra Boyzone, holdt også sammen med sin Yvonne i 12 år, men nå er paret skilt etter at Keating var utro.