Dale Roberts (Foto: Malcolm Swinden/thediamondsfc.com/)
Dale Roberts (Foto: Malcolm Swinden/thediamondsfc.com/)

Tidligere Forest-keeper døde

Dale Roberts ble bare 24 år gammel.

Tirsdagens planlagte kamp mellom Rushden and Diamonds og Eastwood Town i FA Trophy-turneringen ble avlyst fordi Rushdens keeper Dale Roberts døde på ettermiddagen.

- Det er trist å måtte meddele at vår England-C keeper Dale Robers døde i ettermiddag, og våre tanker går nå til hans foreldre, familie og venner, skriver Rushden-styreformann Gary Calder på Rushdens nettsider.

- Enormt populær
Den tidligere Nottingham Forest-spilleren ble bare 24 år gammel.

- Dale var hos oss i flere år, og var enormt populær blant lagkameratene og trenerstaben. Vi er veldig lei oss for nyheten om hans tragiske død. Våre tanker er med hans familie og venner i denne triste stunden, sier en Nottingham Forest-talsmann til thisisnottingham.co.uk.

Roberts har også tidligere spilt for Eastwood Town, som skulle møte hans nåværende klubb tirsdag.

- Jeg snakket med ham på lørdag. Han var en av de hyggeligste karene jeg har møtt, og en glimrende keeper, sier Eastwood-manager Paul Cox.

- Noen ting er større enn fotballen
Han er helt enig at at kampen burde avlyses etter det tragiske dødsfallet.

- Noen ting er større enn fotballen og gjør den meningsløs. Dette er en av dem. Vi forstår fullt og helt avgjørelsen om å avlyse kampen. Jeg har akkurat fortalt Justin Edinburgh (Rushdens manager) at om det er noe vi kan gjøre for å hjelpe til i denne triste tiden, så er det bare å spørre, sier Cox.

Rushden and Diamonds spiller ligafotball i Blue Square Premier, som er på femte høyeste nivå i England.