HYLLET: Kate Moss gliste stort da hun lanserte sin siste Topshop kolleksjon foran fansen på Topshop Oxford Circus i London.  (Foto: Fiona Hanson)
HYLLET: Kate Moss gliste stort da hun lanserte sin siste Topshop kolleksjon foran fansen på Topshop Oxford Circus i London. (Foto: Fiona Hanson)

Slik blir du like kul som Kate

Aller siste sjanse til å skaffe deg Kate Moss for Topshop. Her er ekspertens tips. Se video.

Etter 14 kolleksjoner med «Kate Moss Topshop» avslutter supermodellen og billigkjeden samarbeidet. Dermed er det siste sjanse for å sikre deg noe av Kates kule stil for en forholdsvis rimelig penge.

Vi har sett nærmere på den siste kolleksjonen, som også omfatter de 10 mest populære plaggene fra tidligere kolleksjoner under navnet «Kate Iconic».

Rock og blomster

Stylist Sophie Gallagher jobber som personlig shopper på Topshop Oxford Circus i London.

I videoen over viser Sophie deg favorittene fra den siste kolleksjonen (obs: videoen er ikke tekstet. Kontakt journalisten dersom du har spørsmål).

UTSTILT: Kate Moss' siste kolleksjon for Topshop byr på en haug av potensielle kjolefavoritter.  (Foto: Anna Drury)
UTSTILT: Kate Moss' siste kolleksjon for Topshop byr på en haug av potensielle kjolefavoritter. (Foto: Anna Drury)
– Kul er ordet som oppsummerer Kate Moss. Hun har lagd en fantastisk avslutningskolleksjon, som er typisk for Kate med blanding av rocka, bohem og vintageinspirasjon.

Se også: Vi hjelper deg å finne godbitene i verdens største klesforretning

Sophie anbefaler en såkalt te-kjole fra «Kate Iconic»-kolleksjonen, som er en kort blomstrete kjole som ble enormt populær da Topshop først solgte den. Ønsker du å vekke oppsikt på jule- eller nyttårsfesten, kan du skaffe deg en skikkelig filmstjernekjole i knallrødt.

Korte 70-tallsinspirerte kjoler med blomster og frynser selger bra, det samme gjør dressjakkene med paljetter eller frynser.

Men aller best liker Sophie Kates mest rocka klær:

– Den korte skinnshortsen er en signaturlook fra Kate. De er nok ikke for alle, men de er utrolig kule og blir bare finere jo mer man bruker dem.

TE MED KATE: Denne blomsterkjolen ble usolgt på et blunk da den først ble lansert. Nå har Topshop tatt de såkalte te-kjolene inn igjen i avskjedskolleksjonen.  (Foto: Anna Drury)
TE MED KATE: Denne blomsterkjolen ble usolgt på et blunk da den først ble lansert. Nå har Topshop tatt de såkalte te-kjolene inn igjen i avskjedskolleksjonen. (Foto: Anna Drury)

Kort tid

Du får tak i antrekkene på Topshop.com, dersom du ikke skal til London med det første. Nettshoppen leverer til Norge, men pass på at du må tolle når du kjøper for over 200 kroner.

Kolleksjonen består av korte og lange kjoler, topper, jakker, shorts, playsuits, smykker og undertøy.

Da vi var på besøk for kort tid siden, var det fremdeles mye igjen av kolleksjonen. Men det aller meste vil nok forsvinne i løpet av etterjulssalget. Salget pleier å starte allerede 2. juledag i flere av Londons forretninger.

Topshop fører størrelsene 32-44.

Les også: Kate Moss og Topshop bryter samarbeidet. Her er den siste kolleksjonen

Se video: Kle deg som «Mad Men-heltinnene»

Se video: Sånn får du ny stil for en hundrings

Se video: Sånn fremhever du naturlig fall i håret

Se video: Tryll bort mørke ringer under øynene

Se video: Sånn kan menn pynte ansiktet – uten sminke

Se video: Jan Thomas viser hvordan du lager høstens mest trendy hår