Balaji Rao og Venkatesh Rao eier Blackburn. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Balaji Rao og Venkatesh Rao eier Blackburn. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Blackburn-eierne vil ha britisk manager

Diego Maradona er ikke førstevalget på Ewood Park.

Etter at Sam Allardyce fikk sparken som Blackburn-manager mandag, hevdet Daily Mirror at eierne ønsket seg Diego Maradona til klubben.

Det er i så fall ikke førstevalget, ifølge Venky's pressemelding tirsdag rundt oppsigelsen av Allardyce.

- Vi tenker oss en britisk manager for øyeblikket, men er åpne for en strålende kandidat som vil være virkelig, virkelig bra for klubben, står det i pressemeldingen.

Ber om supporternes tillit
Avskjedigelsen av Allardyce ble møtt med skuffelse hos store deler av supporterne, og fikk også slakt av Sir Alex Ferguson.

«Big-Sam» reddet Rovers fra nedrykk i 2008, og førte dem til en 10. plass forrige sesong. De indiske eierne er sterkt uenige i de som mener de har gjort et feilgrep.

- Supporterne bør stole på oss, for dette er det beste for klubbens interesser. Det er ikke noe imot Sam, men vi har en annerledes visjon for fremtiden og ønsker at klubben skal vokse, sier Venky's i pressemeldingen.

Vil ha mer underholdning
Allardyce er ikke akkurat kjent for veldig offensiv og morsom fotball, og nettopp spillestilen er noe av grunnen til at han måtte forlate Lancashire-klubben.

- Vi ønsker god fotball og at Blackburn skal være blant de fire-fem beste lagene i serien, eller til og med bedre. Vi ønsker god fotball, vil at kampene skal være underholdende, og vil selvfølglige vinne og ha gode spillere, er den lite oppsiktsvekkende meldingen.