Kavalkade_blotting_NY
Kavalkade_blotting_NY

Nakensjokk på TV 2

Se de beste nakenscenene fra 2010 og stem på ditt favorittøyeblikk!

Et godt TV år inneholder en god porsjon nakenhet, her er noen av høydepunktene.

Stem på din favoritt nederst i saken!

Linni kler av seg etter Vegas-bryllupet i «Linni»

Det er ikke første gang vi ser en lettkledd Linni Meister. Verken på TV-skjermen eller i magasiner. Etter Las Vegas-bryllupet med Bernhard kaster hun raskt kjolen når de returnerer til hotellrommet.

479131

Petter kler seg naken for fotoshoot i «Petter elsker Mari»

Under en fotoseanse der Petter Pilgaard skal gjenskape kjente intimbilder, gjort av alt fra Burt Reynolds til Yoko Ono får vi se ham i adams drakt. Det er kjæresten Mari som tar regi, og Petter slipper ikke billig unna.

479130

Harald Rønneberg kaster klærne i «Camp Senkveld»

Det var etter en konkurranse i «Camp Senkveld», hvor oppgaven var å svette mest mulig at Harald falt for fristelsen til å kjøle seg ned splitter naken.

– Her er underbuksa! Jeg måtte bare lufte greine jeg, assa. Unnskyld! utbryter Harald og svinger badeshortsen over hodet.

479107

Team Thomas kaster klærne for Jenny Skavlan i «Camp Senkveld»

Også «Camp Senkveld» på Stavern hadde nakenhet å by på. Under konkurransen aktmaling må flere av deltakerne la klærne falle. Jenny Skavalan som skal male får se litt i overkant mye. Særlig da hun skal rette på noen puter bak Anders Hoffs rumpe.

479117

Kate Fagerli, bodypaintnummer fra «Norske Talenter»

Det er mange interessante deltakere i «Norske Talenter». En av de mest dristige i årets sesong var nok denne damen som driver med bodypainting.

379936