Mari Edvardsen
Mari Edvardsen

Jakten-Mari blir samboer på rekordtid

Stormforelsket TV-frier sier opp leiligheten og flytter hjem til eksen.

Det ble ikke kjærlighet mellom bonden Jostein Sundby og frieren Mari Edvardsen fra «Jakten på kjærligheten».

Men etter at kameraene ble skrudd av fant begge lykken på hver sin kant.

Jostein ble kjæreste med tidligere Jakten-deltaker Grete Nordengen og Mari har funnet tilbake til ekskjæresten Dag Olsen.

– Det skal bli godt å komme hjem

Mari og Dag var sammen i fem år før det ble brudd tidligere i år. Men nå har altså de to funnet sammen igjen, og Mari nøler ikke med å gjøre forholdet seriøst i rekordfart.

– Nå flytter jeg hjem igjen til huset på Eidsvoll. Det huset delte vi i fire år sammen, og det skal bli godt å komme hjem. Jeg leverte oppsigelsen på leiligheten min denne uka. Vi har hatt godt av å være fra hverandre, men Dag ga nok ikke opp håpet, sier en fornøyd Mari til «God kveld Norge».

– Jeg har vært for sint på han

Frieren fra «Jakten på kjærligheten» legger ikke skjul på at de to hadde utfordringer i forholdet da det ble slutt for under ett år siden, men hun har tro på at de nå skal bli gamle sammen.

– Jeg har vært for sint på han, men jeg satte meg ned og oppdaget at det er to sider i en sak. Jeg har ikke bare vært bra jeg heller. Vi jobber vi begge med våre feil, så tror jeg vi kan bli gamle sammen.

Ble venner igjen

Jostein Sundby og Mari Edvardsen ble uvenner etter at Jostein gikk ut i media og sa at han fryktet slosskamp mellom frierne Mari og Gry Kristoffersen.

Men etter at Jostein gikk ut og ba om unnskyldning i media, ble de to venner igjen og ønsket hverandre lykke til med nye kjærester.