Sjalu : Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie er norges heteste kjendispar.  Her er de avbildet under Oslo Fashion Week. (Foto: Beate Tecza, © ps)
Sjalu : Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie er norges heteste kjendispar. Her er de avbildet under Oslo Fashion Week. (Foto: Beate Tecza, © ps)

Aksel Hennie fikk betinget fengselsstraff

Dømt til 15 dagers betinget fengsel og bot etter råkjøring.

Filmstjerne Aksel Hennie har mistet førerkortet - og er dømt til 15 dagers betinget fengsel for råkjøring. Han ble tatt i den nye Operatunellen i Oslo i 101 km/t i 60-sonen, melder Se og Hør.

Det var en automatisk fartsmåler som snappet opp Hennies råkjøring.

Hennie ble dømt til 15 dagers betinget fengsel, med en prøvetid på to år. I tillegg må Max Manus-stjernen betale 10 000 kroner i bot.

Mistet lappen

Ifølge Se og Hør ga Hennie en uforbeholden tilståelse, men pekte på at det var mye køståing og kaos i forbindelse med åpningen av den nye tunellen.

Hennie må samtidig klare seg uten sertifikatet i seks måneder, men trenger ikke å avlegge ny førerprøve.

Dermed må han la kjæresten Tone Damli Aaberge være sjåfør den nærmeste tiden.

Kjøpte nytt hus

Tone og Aksel gikk tidligere i høst til innkjøp av en luksuriøs villa på Frognerbekken i Oslo, og skal etter planen feire jul her sammen med Aksels datter Hedda.

Tone var storfornøyd med huskjøpet.

– Det er jo veldig deilig å ha litt plass og boltre seg på. Samtidig er det deilig å ha en etasje for seg selv og ikke måtte gå oppå hverandre. Vi har jo et barn også. Eller, Aksel har et barn, sa Tone i et intervju med radiokanalen NRJ.