Sam Allardyce  (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)
Sam Allardyce (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)

- Allardyce fikk ikke nok tid i Blackburn

Norman Whiteside er skuffet ovar at Big Sam fikk sparken.

Norman Whiteside var gjest i Premier League-studio mandag, og den tidligere Manchester United-spilleren var overrasket da meldingen om at Sam Allardyce hadde fått sparken i Blackburn kom.

- Jeg er litt overrasket. Du hadde Chris Hughton forrige uke også. For mange klubber er for raske med å sparke manageren. Jeg mener man må få tre år på seg. Ett år med det laget du overtar, ett år med laget du bygger og ett år for å få resultater. Om klubber gjorde det slik ville man gitt dem en sjanse. Nå må de starte på nytt, og jeg vet ikke hva de nye eierne har i tankene, men jeg ble ganske skuffet over at Sam fikk sparken. Han fikk ikke nok tid, sier Whiteside til TV 2 Sporten.

- Sikker på at han vil få en ny jobb
Etter at Big Sam ble koblet til England-jobben senest forrige uke er han sikker på at den sparkede Blackburn-manageren vil få en ny jobb snart.

- Jeg er sikker på at han vil få en ny jobb. Men det var dødskysset forrige uke, da Capello sa at han ville bli den neste England-manageren, spøker Whiteside, og fortsetter:

- Det er karusell når noen begynner å få sparke, så de vil være en jobb der for ham. Men han må selvsagt bare vente og se.

O'Neill, Jol, Svennis eller Solbakken?
Han tror tidligere Villa-manager Martin O’Neill kan være en ny erstatter.

- Kanskje en som Martin O’Neill? Det kommer an på hvor mye penger de vil gi til den nye manageren, eller om de har en i tankene, sier Whiteside.

De andre i studio hadde også sine meninger om hvem som kan komme inn.

- Martin Jol - og Svennis, selv om han akkurat har begynt i Leicester. Det er gode kontakter mellom noen av Svennis sine menn og disse inderne som nå driver Blackburn. Hva som helst kan skje, men jeg kan ikke se for meg at de får inn et supert navn som er dypt og tung ettertraktet i europeisk fotball, sier Aleksander Schau.

Mens Morten Langli lanserer en norsk kandidat.

- Rune Hauge har jo alltid hatt gode kontakter i Blackburn. Kanskje det er neste stoppested for Ståle Solbakken, vi får se.

Hvem tror du blir ny Blackburn-manager? Si din mening i kommentarfeltet under!