jaktenandre (Foto: Maren Aftret Næss / TV 2)
jaktenandre (Foto: Maren Aftret Næss / TV 2)

– Tungt å ikke fortelle noe til Caroline

– Hun visste ikke noe hva jeg tenkte før siste valget, sier André.

I kveld er det klart for aller siste episode i årets sesong av «Jakten på kjærligheten». I kveldens episode får vi se at bøndene møter Katrine Moholt på Losby Gods for å fortelle hvordan det står til med kjærligheten.

André og Caroline har vært åpne om at de har funnet tonen, men veien dit har ikke vært en dans på roser for den sindige geitebonden.

jaktenplusspluss-422
jaktenplusspluss-422

Vil du ha kjæreste? Meld deg på «Jakten på kjærligheten 2011»

Trodde ikke han skulle komme med på «Jakten»

– Jeg har lært mye om meg selv og andre. Man kommer veldig tett innpå folk. Det du trodde var drømmedama trenger ikke å være det når man ser andre sider ved henne derfor er det ekstra viktig å prøve å få til en toveiskommunikasjon, sier André når han blir spurt om å oppsummere «Jakten på kjærligheten».

André hadde i utgangspunktet ikke trodd at han skulle komme med på «Jakten på kjærligheten» i det hele tatt.

– Jeg hadde ikke de store forhåpningene om å bli med fordi jeg trodde jeg falt mellom to stoler, så jeg ble veldig overrasket da jeg hadde fått så mange brev, sier han oppriktig.

– Ikke dumt å legge en medieplan

Frierne Lene Berger og Silja Bjørnson valgte selv å forlate TV-innspillingen under gårdsuka. Det medførte en del presseoppslag. Da Lene og Silja dro så ble det en trykket stemning på gården, og da var det tungt og ikke fortelle noe til henne.

– «Jakten på kjærligheten» er tøft både psykisk og fysisk. Det må de som melder seg på være klar over. Selve «Jakten» på TV er en ting, men det å forholde seg til media, hemmeligholding og andre eksterne faktorer er nytt. Det å være seg selv foran kamera er helt ok, men det er noe helt nytt med media og vinklingen som ikke bestandig er like lett å se. Det er nok ikke dumt å legge en medieplan. Det ble jo mye på meg da, medgir André og sikter til de to frierne som forlot gården.

SE VIDEO: Andrés hemmelige Jakten-date

Verdt styret når man sitter igjen med ei flott jente

André er sikker i sin sak når det kommer til hva som er det beste med «Jakten på kjærligheten».

– Det beste med «Jakten» har vært at man sitter igjen med ei flott jente, og da er det verdt alt styret.

– Hva har vært det mest utfordrende?

– Det mest utfordrende har vært å plukke fra de ti jentene på Trysil basert på og kun ha snakket med dem i sju minutter. Også når man har et par favoritter og ta like godt vare på resten. Den var litt vrien. Også var det en lang ventetid fra aktivitetsdagene i Trysil til gårdsuka. Også er det litt vanskelig å vite om de har lyst på oppmerksomheten eller meg. Man blir lettere paranoid, sier André ærlig.

Les også: Derfor ville ikke André kysse Caroline

Caroline visste ikke noe før siste valget

André forteller at det aldri var snakk om å sende Caroline hjem.

– Men jeg kunne jo ikke fortelle henne direkte at jeg ville ha henne der. Da Lene og Silja dro så ble det en trykket stemning på gården, og da var det tungt og ikke fortelle noe til henne. Hun visste ikke noe hva jeg tenkte før siste valget, sier André.

Vil du ha kjæreste? Meld deg på «Jakten på kjærligheten 2011»

jakten-på-kjærligheten-2010-2-002
jakten-på-kjærligheten-2010-2-002