MARKERTE STYRKE: Tom Brady viste at New England Patriots har seriøse planer denne sesongen. (Foto: ADAM HUNGER/Reuters)
MARKERTE STYRKE: Tom Brady viste at New England Patriots har seriøse planer denne sesongen. (Foto: ADAM HUNGER/Reuters)

Pats til sluttspill, takras i Minneapolis

New England Patriots ble søndag første lag som løste billett til NFL-sluttspillet. Chicago Bears ble knust 36-7 i iskaldt vintervær.

Tom Brady hadde 369 pasningsyards og to touchdownpasninger for Patriots, som tok sin 11. seier på 13 kamper og er sluttspillklar tre omganger før slutt. Quarterbacken fullførte 27 av 40 pasningsforsøk, og for åttende kamp på rad unngikk han at en pasning havnet i armene til en motspiller.

- Dette var en dag hvor de fleste ville ønsket å sitte foran peisen og drikke varm sjokolade, men vi er vant til å prestere under vanskelige forhold, og vi gjorde det, sa Brady.

Atlanta Falcons har også 11 seirer og to tap etter sin 31-10-seier over håpløse Carolina Panthers (en seier), men Falcons er ennå ikke sluttspillklar.

Allerede natt til tirsdag norsk tid kan Falcons bli det, dersom New York Giants taper for Minnesota Vikings i en kamp som ble utsatt fra mandag og flyttet til Detroit på grunn av snøvær.

Kampen var allerede utsatt da taket på stadion i Minneapolis revnet på grunn av de store snømengdene. Det falt over 40 centimeter snø i Minnesota, og det ble for mye for taket.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2