Ronaldo-kanon senket tabelljumboen

Scoringer av Ronaldo, Özil og Di María sørget for 3-1 over Zaragoza.

Cristiano Ronaldo (Foto: STRINGER/SPAIN/Reuters)

Cristiano Ronaldo er målkonge i spansk 1. divisjon, og mot tabelljumbo Zaragoza viste han igjen at det ikke er en tilfeldighet. På tampen av første omgang klinte han et frispark over muren og opp i vinkelen fra drøyt 30 meters hold.

Før det hadde Mesut Özil sendt Real Madrid i føringen etter å ha blitt spilt igjennom av venstreback Marcelo. Og bortelaget fortsatte der de slapp like etter pause. Etter 47 minutter ble Ángel Di María spilt igjennom av Xabi Alonso, og argentineren satte enkelt inn 3-0 fra midten av straffefeltet.

Zaragoza fikk et trøstemål sju minutter senere. Ricardo Carvalho felte Nicolas Bertolo i egen 16-meter, og Gabi Arenas var sikker på det påfølgende straffesparket.

Men det var bare ett lag det handlet om på La Romareda i Zaragoza. Real Madrid skapte en bråte sjanser, og vertene bør være glade sifrene ikke ble styggere.

Toppscorer Cristiano Ronaldo gikk med sitt kanonskudd opp til 18 mål på 15 kamper. Barcelonas Lionel Messi er ikke mye dårligere med sine 15 på 14 kamper. Real Madrid tok samtidig over tabelltoppen fra Barcelona, som tar imot Real Sociedad senere søndag. (©NTB)