tevez_birmingham1024
tevez_birmingham1024

Tevez har levert transfersøknad

Den argentinske superspissen skal ifølge engelske medier ønske seg bort fra City.

Flere britiske aviser meldte sent lørdag kveld at Tevez har levert inn en transfersøknad for å få forlate Manchester City. Normalt politelige aviser som The Guardian og The Telegraph melder begge at Tevez ønsker seg vekk.

Det samme gjør News of the World, som til tross for sitt noe frynsete rykte har det med å treffe på de store avsløringene.

Velinformerte Sky Sports meldte det samme søndag morgen.

Senere søndag morgen bekreftet også Manchester City at historien stemmer.

The Telegraph skriver at Tevez leverte inn en skriftlig søknad om å bli plassert på overgangslisten for flere dager siden.

Anstrengt forhold til Mancini
En av grunnene til at han vil bort er at han skal ha et anstrengt forhold til klubbens styreformann Garry Cook og ikke minst manager Roberto Mancini. Det spente forholdet til Mancini ble åpenbart da Tevez ble tydelig forbannet etter å ha blitt byttet ut i kampene mot Birmingham og Bolton nylig.

26-åringen skal imidlertid ha et godt forhold til Citys styrtrike eier, Sjeik Mansour, og klubbens supportere.

Ifølge kildene til Telegraph har ikke ønsket om å forlate klubben noe med penger å gjøre.

Tevez skal imidlertid være så opprørt over sin situasjon i England at han seriøst vurderer å legge opp som fotballspiller for å tilbringe mer tid sammen med familien. En annen mulighet skal være å forsøke å få til en overgang til en argentisnsk klubb.

Hjemlengsel
The Guardian skriver at hovedgrunnen til at Tevez ønsker seg bort er at han savner hjemlandet Argentina, hvor blant annet hans to døtre oppholder seg.

Tidligere i år fikk Tevez dra hjem på en lengre ferie etter at hans yngste barn ble født for tidlig og måtte motta intensivbehandling på sykehuset.

Hjemlengselen skal ha blitt så sterk at superspissen vil flytte tilbake til Argentina så fort som mulig.

Argentineren har vært en stor suksess i City-trøyen med 33 mål på 50 kamper i lyseblått.

Tevez har tidligere vært linket til storklubber som Chelsea, Real Madrid og Barcelona.