Danmark seiret i forsvarsdrama

Få mål og sitrende spenning da danskene tok nytt steg mot semifinale. Se sammendrag her.

STENGTE MÅLET: Danmarks målvakt, Karin Mortensen. (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Spania - Danmark 19-22 (9-12) Et Danmark med semifinaleambisjoner var klare for fest mot Spania, men det rekordstore publikumet på 6607 tilskuere i Gigantium Arena, måtte tåle nervepirrende spenning helt til siste minutt. I en kamp der det virket som også spillerne slet med nervene, var førsteomgangen preget av unøyaktighet fra begge lag. Kombiner slurvet med godt målvaktsspill fra både Karin Mortensen og Silvia Navarro og du får en målfattig omgang. Dan