Bayern reiste seg

Bayern München reiste seg etter sist helgs sure tap for Schalke da St. Pauli lørdag ble slått med solide 3-0.

Bayernjubel (Foto: CHRISTOF STACHE/Afp)

Stjernegalleriet rundet dermed av en fin uke som har gitt mesterligaseier over Basel (3-0) og tre fullt fortjente poeng i møtet med St. Pauli.

Hamet Altintop ga hjemmelaget ledelsen etter et kvarters spill. De røde og hvite så seg aldri tilbake. Riktignok måtte gjestene mørnes litt før ledelsen kunne økes. Etter 68 minutter ble St. Paulis keeper Thomas Kessler sendt i dusjen. Erstatteren Mathias Hain maktet ikke å redde straffen Kessler hadde skyld i. Philipp Lahm fikk æren av å sette inn 2-0. Sju minutter etter økte Franck Ribéry ledelsen.

Bayern klatret opp på femteplass i Bundesliga, forbi Hoffenheim som bare klarte 1-1 i møtet med Nürnberg. Leverkusen inntok annenplassen fra Hannover etter 4-2 borte mot Hamburg. (©NTB)