tor fløysvik else kåss furuseth
tor fløysvik else kåss furuseth

Rumpe som pupp og sukkerspinn i motvind

Se noen av de mest minneverdige sitatene fra TV-året som har gått.

Mye rart ble sagt på TV i løpet av året som gikk, både på skjermen og bak scenen. Se noen av de mest minneverdige sitatene om igjen her!

Er det sitater du husker fra TV i året som gikk, som vi ikke har fått med her? Kommenter nederst!

– Sukkerspinn i motvind

Det har ikke manglet på både kontstruktive og noe snodige kommentarer fra «Skal vi danse»-dommerne i sesongen som har gått. En av de mest minneverdige metaforene kom fra Tor Fløysvik, som hadde dette å si om en av dansene til Aylar Lie og Egor Filipenko:

- Innimellom ser det ut som sukkerspinn i motvind. Du har vekten for langt bak. Det renner bort i søtsuppe, sa han.

479032

– Mer rumpe enn pupp

Da komiker og «Torsdag kveld fra Nydalen»-programleder Else Kåss Furuseth var på besøk hos Jan Thomas i «Happy Day», var hun nok noe skeptisk til utringningen i kjolen hun fikk på seg.

– Det ser mer ut som en rumpe enn en pupp, sa Furuseth. Se video her:

457445

– Det rister ganske bra det russiske meieriet

Kristian Ødegaard er nok ikke mest kjent for å være beskjeden. Som programleder i «Skal vi danse» kom han blant annet med en spenstig kommentar til hans tidligere dansepartner Alexandra Kakurina, da det ble vist et repriseklipp av Kakurina og Stig Henrik Hoff som rister på godsakene.

– Han med hissige hoftebevegelser rister masse, og det rister ganske bra i det russiske meieriet ser vi også, kommenterer han under livesendingen. Se klippet her:

480552

– Og det var Geir!

I «Torsdag kveld fra Nydalen» har vi gjennom sesongen blitt kjent med rapperen Tommy Pedersen (spilt av Morten Ramm).

Pedersen har et noe anstrengt forhold til stebroren sin, noe som ofte kommer til uttrykk i raptekstene hans, gjerne i form av setningen: «og det var Geir». Se video her:

480553