Patrice Evra (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
Patrice Evra (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)

- Arsenal er en klubb i krise

Uniteds Patrice Evra fyrer løs mot erkerivalen.

Patrice Evra har innledet ordkrigen foran mandagens storoppgjør mot Arsenal på Old Trafford. Den frittalende venstrebacken beskriver London-klubben som et "treningssenter" for fotballspillere og som en klubb i krise.

- For meg er Arsenal som et treningssenter. De spiller glimrende fotball, men det folk husker er antallet trofeer som havner i premieskapet. Det er gått fem år siden Arsenal sist vant noe, og for en klubb av dens størrelse er det å anse som en krise, sier Evra i et intervju med franske Canal + gjengitt i Guardian.

- Chelsea er vår virkelige rival
Franskmannen er klar på at det er et annet hovedstadslag som vil bli Uniteds argeste rival i kampen om Premier League-trofeet.

- Vår virkelige rival er Chelsea. Vi bekymrer oss mer over Chelseas resultater enn Arsenals, selv om vi vet at Arsenal er et lag som er kapable til å slå de fleste lagene i Premier League.

Venstrebacken avslører og at kampene mot Arsenal er blant sesongens mest morsomme.

- De er et lag som alltid prøver å spille fotball. I motsetning til mange andre lag kommer de ikke her for å ha elleve mann bak ballen hele kampen. I likhet med oss er de et spillende lag, men forskjellen er trolig at vi er fysisk sterkere og er mer effektive.

- Mer modent Arsenal
Evras landsmann og Arsenals store formspiller Samir Nasri er naturlig nok ikke enig med United-spilleren.

- Vi er ikke barn, noe vi vil demonstrere på Old Trafford på mandag. Vi skal vise United at laget vårt har blitt mer modent denne sesongen.