rybak
rybak

Rybak fikk hjelp av hobby-psykolog

En lang samtale bragte Alexander Rybak på rett kjøl etter raseriutbrudd og feleknusing.

Det var under prøvene til et svensk TV-show på Liseberg i Gøteborg at det boblet over for Alexander Rybak. Han knuste fela og forlot scenen i sinne. Etterpå fikk han hjelp av en av de ansatte på Liseberg.

– Jeg hadde en samtale med en hobbypsykolog. Og hun sa at jeg ser at denne karen bare er sliten, forklarer Alexander Rybak som hadde stort utbytte av samtalen som varte et par timer. Og han kom frem til følgende konklusjon:

– Må være glad

– Det viktigste er å ha glade folk rundt seg. Det får man først når man selv er glad for da gjør man folk glad, sier Rybak.

Nå har Alexander Rybak mange glad mennesker rundt seg når han turnèrer Norge rundt med forestillingen «Swinging home for Christmas». Her synger han julesanger sammen med et helt storband. I hver by har han gjesteartister, Han har blant annet hatt med seg Didrik Solli Tangen og vil fremover ha med flere av «X Factor»-stjernene.

– Pause fra Europa

I nesten et halvt år har han vært usynlig i norsk presse. Men det var ikke raserianfall og feleknusing som gjorde at Rybak trakk seg tilbake.

– Da det var mest om meg i norsk presse var egentlig fridager for meg. For det var en pause fra resten av Europa. Det var da jeg sluttet å ha intervjuer i Norge for en stund at jeg begynte på den virkelige jobben. Jeg reise over alt, Finnland, Tyskland, Ukraina, Hviterussland og Florida, sier Alexander Rybak.