jostein_680 (Foto: TV 2)
jostein_680 (Foto: TV 2)

– Ikke så lett å unngå å såre

Jostein oppsummerer «Jakten på kjærligheten».

I kveld er det klart for aller siste episode i årets sesong av «Jakten på kjærligheten». I kveldens episode får vi se at bøndene møter Katrine Moholt på Losby Gods for å fortelle hvordan det står til med kjærligheten.

Har du lyst på kjæreste? Meld deg på «Jakten på kjærligheten» her!

Anbefaler bønder å melde seg på

Jostein Sundby fra Kvelde utenfor Larvik valgte å ta med Mari Edvardsen på ferietur, og blåbærbonden har mange gode minner fra den store kjærlighetsjakta.

– Når jeg tenker tilbake så var det kjempegøy. Når man var midt oppi det så var det også litt slitsomt. Jeg hadde en prat med Tore Jardar (tidligere «Jakten»-bonde Tore Jardar Johannessen Wirgenes journ.anm) før jeg skulle være med og han sa at jeg bare måtte kose meg, lene meg tilbake og la meg rive med. Men midt oppi det var det ikke så lett, sier Jostein som likevel trygt kan anbefale andre bønder å stille opp.

jm
jm

– Ja, jeg anbefaler det så absolutt. Man må bare være innstilt på at det ikke er lett å forberede seg på hvordan ting er. Man må være ærlig og kunne utlevere seg selv. Det å ha fire damer hjemme på gården er spesielt. Det er veldig vanskelig å sende hjem noen. Det er ikke så lett å unngå å såre, sier Jostein.

– Man må også ha tid til å sette av en måned og ikke være med på mange andre ting i den tida. Også må man være forberedt på at alt kan skje.

Les også: Derfor falt Jostein for Mari

Mye positiv og god oppmerksomhet

Jostein sier at «Jakten på kjærligheten» har engasjert mange i lokalmiljøet.

– «Jakten» har gitt meg mye positiv og god oppmerksomhet ute blant folk og det engasjerer vanvittig mange. Støtten jeg har fått samme hvor jeg har gått har vært helt utrolig. Jeg skjønner ikke at det går an at folk er så engasjerte. Det kan være 8-9-åringer som kommer bort og vil ha klem, eller gamle menn som sier at det er kjekt å se deg i virkeligheten og skal skryte av det til kona når de kommer hjem. Det har vært bare gøy og jeg har fått kun positive ting ute blant folk, sier Jostein fornøyd.

SE VIDEO: Jostein og Maris private ferievideo

– Utrolig fjernt fra hva jeg har opplevd tidligere

– Har «Jakten» blitt slik du hadde forestilt deg?

– Jeg vet ikke hva jeg skulle forestille meg jeg for det er så utrolig fjernt fra hva jeg har opplevd tidligere.

– Hvilke øyeblikk husker du best?

– Det er når man får positiv respons på følelser man gir.

– Filmfolka har også vært utrolig hyggelig, trivelig og gode mennesker, skryter Jostein som legger til at nye bønder må være klar over at det er utrolig mye som filmes og ikke alt kommer på TV.

– Det er klart at jeg savner noe av det som jeg trodde skulle komme med. Det er flere ting jeg syntes var morsomt og som jeg gjerne skulle ha sett på TV.

Se sesongavslutningen av «Jakten på kjærligheten» i kveld klokken 20.00!

Har du lyst på kjæreste? Meld deg på «Jakten på kjærligheten» her!

jfriere
jfriere