Walter Smith tar Uefa Cup troféet nærmere i øyesyn  (Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS)
Walter Smith tar Uefa Cup troféet nærmere i øyesyn (Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS)

Rangers-sjef frykter tett terminliste

Rangers' to siste ligakamper ble utsatt på grunn av vintervær. Manager Walter Smith frykter det kan føre til for mange kamper på kort tid senere i sesongen.

Sist helg gjorde snø og kulde at alle seriekampene i Skottland ble utsatt. Rangers har ikke spilt ligakamp siden 20. november. De eneste gangene Rangers har vært i aksjon i løpet av de siste ukene var i mesterligakampene mot Manchester United 24. november og tyrkiske Bursaspor tirsdag.

Mens Walter Smith har vært glad for at troppen har fått hvile, innrømmer manageren at han er bekymret for at det kan bli en tett terminliste utover i sesongen. Det samme skjedde for tre år siden. Til slutt tapte Rangers seriegullet til Celtic i siste serierunde.

- Vi er i en situasjon hvor vi gjerne skulle fått spilt flere kamper, og vi ønsker å spille igjen. Pausen gjorde at noen av spillerne som var skadet, er nærmere å komme tilbake i spill. Det er selvfølgelig bra, men jeg skulle heller ønske vi fikk spilt. Vi har allerede en travel periode som nærmer seg, og den trenger ikke bli enda travlere fordi vi må endre de andre kampdatoene, sier Smith.

Rangers er serieleder i Skottland og topper tabellen foran erkerival Celtic. På 14 kamper står Smiths mannskap med tolv seirer, en uavgjort og ett tap.

Rangers møter Inverness på bortebane lørdag, mens Celtic tar imot Kilmarnock.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2