Sjalu : Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie er norges heteste kjendispar.  Her er de avbildet under Oslo Fashion Week. (Foto: Beate Tecza, © ps)
Sjalu : Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie er norges heteste kjendispar. Her er de avbildet under Oslo Fashion Week. (Foto: Beate Tecza, © ps)

Tone og Aksel feirer jul i nytt hjem

Nå har de flyttet inn i millionvillaen.

Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie gikk tidligere i høst til innkjøp av en luksuriøs villa på Frognerbekken i Oslo.

I følge Se og Hør skal paret nå ha flyttet inn i sitt nye hjem, og forbereder seg på å feire jul sammen sammen med Aksels datter Hedda.

Rart

– Vi har ikke bestemt oss enna. Jeg sliter litt med tanken på ikke å skulle reise hjem til mamma og pappa, det blir i så fall første jul jeg ikke er hjemme hos dem på julaften, sier Tone til VG.

Bortsett fra at songdalsjenta syns det blir rart å være uten mamma og pappa på julaften, ser hun ut til å gå rett inn i rollen som stemor og frognerfrue, og er svært fornøyd med sin nye villa:

– Det er jo veldig deilig å ha litt plass og boltre seg på. Samtidig er det deilig å ha en etasje for seg selv og ikke måtte gå oppå hverandre. Vi har jo et barn også. Eller, Aksel har et barn, sier Tone i et intervju med radiokanalen NRJ.

Tone Hennie

Mammarollen er hun også klar til å ta på seg. Hun har blant annet laget en låt om Aksels datter, Hedda.

–Jeg skriver mye om kjærlighet. Jeg har laget en låt om at jeg har fått en liten jente på fem år inn i livet mitt. Og litt tanker rundt det, har hun tidligere fortalt «God kveld Norge».

Hun har også fortalt oss at hun ville sagt ja om Aksel fridde. I radiointervjuet går hun så langt som å si at hun gjerne vil hete Tone Hennie.

– Det blir nok Tone Hennie. Når man gifter seg, har man en drøm om å få barn. Og jeg har veldig lyst til at barnet og pappaen og jeg skal ha samme etternavnet, så det blir litt sånn familiegreie ut av det. Men som artist tror jeg at jeg vil holde på Tone Damli.