Marco Materazzi (Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP)
Marco Materazzi (Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP)

Materazzi har endelig skværet opp med Zidane

– Sa ting som blir mellom oss, sier den nedskallede om det nylige møtet med sin overfallsmann fra 2006.

Marco Materazzi og Zinedine Zidane har vært uvenner siden Zidane ble utvist i VM-finalen i 2006, etter å ha skallet ned Materazzi.

Kampen var den siste Zidane spilte, og hans avskjed fra internasjonal fotball fikk en uverdig avslutning.

Det er blitt hevdet at franskmannen angrep Materazzi etter at italieneren skal ha fornærmet Zidane med svært ufine ord om søsteren.

Tilfeldig treff
I forbindelse med Milans mesterligamøte med Real Madrid i november skulle Materazzi, som spiller for byrival Inter, hilse på spanjolenes trener José Mourinho på et hotell. Sist sesong trente Mourinho Inter til tre titler.

– Jeg skulle forlate hotellet da noen stoppet meg og sa at det hadde oppstått et problem. De sa at Zidane parkerte ved siden av min bil. Jeg svarte at jeg ikke så noe problem. Så jeg gikk ut og sto foran Zidanes bil, og da benyttet jeg anledningen til å si noe til ham. Ting som han og jeg kjenner til, og som blir mellom oss, sier Materazzi.

Håndtrykk
Italia ble verdensmestere i 2006, men utvisningen av Zidane overskygget fotballfesten. Nå har jernstopperen Materazzi fått ordnet opp.

– La oss si det slik, det var jeg som sto for det meste av praten og da han rakte frem hånden omfavnet jeg den og slapp ikke før han så meg skikkelig i øynene. Det var slik jeg ønsket det, og slik gikk det, sier Materazzi. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2