Karl Arne Johannessen (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Karl Arne Johannessen (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

EM-billettene blir billigere

Håndballforbundet tar affære etter det svake salget – senker prisene.

Så langt i mesterskapet har det vært svært glissent under Norges kamper i Håkons Hall på Lillehammer. Et foreløpig bunnivå ble nådd under onsdagens møte med Slovenia, da kun 2700 tilskuere tok turen til hallen som kan huse rundt 9000.

Etter kampen mot slovenerne, gikk TV 2s håndballekspert Kjersti Grini hardt ut mot det hun mener er stive billettpriser.

– Jeg hadde blitt sur hvis jeg måtte spille for så få tilskuere når jeg endelig spiller et mesterskap på hjemmebane. Spesielt når det er fordi det er for dyrt, sa Grini.

LES OGSÅ: Publikum sviktet Norge igjen

Norges Håndballforbund virker å være lydhør for den tidligere landslagsspillerens kritikk. Nå senkes nemlig minsteprisen på billettene til Norges kamper fra 250 kroner til 175 kroner. Håndballforbundet begrunner prisnedgangen med at de «ønsker å stimulere til økt publikumsoppslutning og støtte for håndballjentene i de resterende EM-kampene på Lillehammer.»

Det blir lagt ut 500 billetter til Ungarn-kampen, der det allerede er solgt 7900, og 2000 billetter til hver av mellomrundekampene til denne prisen, melder handball.no.