alexandra joner til nett (Foto: Beate A. Tecza, © la)
alexandra joner til nett (Foto: Beate A. Tecza, © la)

Norsk popstjerne nektes visum

Artisten Alexandra Joner nektes visum av den cubanske ambassaden.

Den norske sangeren, danseren og realitydeltageren Alexandra Joner er halvt Cubansk. Nå jobber hun mot en karriere som popartist, men til hjemlandet Cuba kan hun ikke reise, skriver Massiv.

Bitt av diplomat

Alexandra Joner ble bitt i hånden av en kvinnelig diplomat under en fredelig demonstrasjon i mai, utenfor den Cubanske ambassaden i Oslo.

– Hun stilte seg rett ved siden av meg. Jeg sa ingenting til henne. Men så begynner hun å si masse stygge ting til meg på spansk. Hun tok bilder av meg, og jeg ba henne slutte med det. Jeg holdt hånden over kameraet hennes, og da bet hun meg i hånden, sa Joner til TV 2 nyhetene.

Nektes visum

Joner endte opp på legevakten etter denne episoden, og nå får hun ikke visum til sin store fortvilelse. Hun har familie på Cuba, som hun lengter etter.

– Jeg kommer ikke inn i Cuba lenger. Jeg må jo ha visum for å reise dit, og ambassaden vil ikke gi meg det. De hater meg! Jeg ble faktisk kalt landsforræder etterpå, jeg er jo halvt kubansk, sier Alexandra Joner til Massiv.

Platekontrakt

Alexandra Joner jobber nå iherdig mot en karriere som popartist, og har inngått et samarbeid med musikkprodusent David Eriksen. I det siste har hun hatt roller i musikkvidoer til artister som Justin Bieber, Faith Evans og Ludacris.

– Jeg har fått tilbud om en deal i USA, men jeg valgte å takke nei. Jeg har jobbet i studio og fikk spillt inn noen sanger da jeg var i LA, så jeg er ihvertfall i gang. Han som kom med platetilbudet har ikke det beste ryktet på seg. Det er visstnok mange artister som har blitt lurt av han og som har gått til søksmål, så jeg bar ganske skeptisk til hele opplegget, avslutter Alexandra Joner til Massiv.